16 dec

Att vi levt i en bubbla den senaste tiden blir nu allt mer tydligt. Det är ca en vecka kvar till julafton och vi har förvisso alla julklappar klara, men allt annat är kvar att fixa med. Det bästa med julen är den mysiga atmosfären. Ljusen, blommorna, värmen och så granen givetvis. Just nu har vi inga gardiner och endast en blomma. Förvisso en mycket fin som vi fått av Helena, men den måste få en massa kompisar i julens färger vitt och rött. Fönster utan gardiner är inte så skoj heller så det ska vi ta tag i idag, lutar åt hissgardiner från Åhléns. De är mycket fina i vitaste vitt och det passar ypperligt här innan tapetserinegen är klar. De flesta väggar går i den inte allt för smickrande nyansen nougat, ljust till mörk. Och visst, inte är det så illa. Men det är inte så Happy heller om man säger så. Vi ska med tiden tapetsera över nougaten och börja om igen. Planering pågår, så klart!

Vacker inspiration: Sovrum

Det rummet som är mörkast och tristast är sovrummet. Där är färgen på väggarna mörka och golvet är mörkt, så på kvällarna grunnar jag på hur vi ska inreda där. Jag blev därför mycket inspirerad av denna bild stylad av Karolina Karlsson som är inredare på Sköna hem. Jag gillar färgerna mycket. Klick klick raka vägen till inspirationsmappen.Mot sherwoodskogen, hmmm Plantgen :).Bild: Sköna hem.

signature

8 comments

  1. Jättefint bild! Jag har alltid velat ha en pall vid fotändan. …fast då får man inte plats att öppna garderoberna typ… suck… Jag har alltid velat ha ett lite större sovrum… ;-) :-)

  2. HejsanI stugan lite mycket nu inför jul med flytt och allt gissar jag!Men viv ill se mer bilder på ditt nya hem här….nyfiken!KramAnnette

  3. Nilla: Håller med dig, det är något speciellt med en pall vid fotändan. Efter att ha haft 3 ursmå sovrum där man knappt, eller inte alls kunnat gå runt sängen så är detta fullt möjligt denna gång. Dessutom finns det plats för något litet i fotändan också, så tjusigt som på bilden har vi inte. Men den som tidigare var skoförvaring i arbetsrummet är numer linneskåp (eller linnelåda) i sovrummet :).Här ser du den på bild 3: http://www.enmammasdag.com/helena/?p=1531Håll ut Nilla, snart blir det stort sovrum ska du se :).Nettan: Well, vi har inte alla den turen att vi flyttar rakt in i ett fixat hem inte. Ibland krävs lite kärlek & omvårdnad för att hemmet ska blomstra :).Vi får ta och träffas här kring jul och umgås lite, här då kanske?Kram & Hälsa

  4. Å jag som såg bilden och tänkte, “jisses, har de redan kommit så pass på plats i sovrummet?!” innan jag läste texten under… :-D Det är nåt visst med att vara nyinflyttad. Lite kluvet så här. Härligt med nytt, men otåligt innan man “bo-at in sig”.Spännande!

  5. SJÄLVKLART!vi har köpt både julklapp och födelsedags present till Astrid som ska levereras så det blir perfekt.Vi ledig mellan Jul och nyår allehopa ;)Så det lär vi få till!Kram

  6. Smile: Jamen det hade ju varit lysande om detta vackra rum vore mitt. Tyvärr ser sanningen inte fullt lika skoj ut. All roligt kvar med andra ord :).Instämmer med dig helt & full!Nettan: Finemang, vi rings dårå :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *