Klipp & Klistra

Ladda hem gratis, klipp & klistra = Klart!

Jag hade planer på att även i år slå in 24 st finfina små paket till Astrid att öppna ett nytt varje dag hela långa vägen fram till julafton. Jag hade ynnesten att ha det så, då ska även Astrid ha det. Men jag har varit tvungen att prioritera bort dessa illsöta små paktet i år. Fram till kring Lucia kommer vi att leva i kappsäck och då blir det lite mycket att hålla reda på dessa paket. I år kör vi större paket till advent istället och en Hello Kitty chokladkalender för var-dags-bruk. Fint nog så i dessa tider. Igår gjorde vi även en egen adventskalender. Eller egen och egen, vi laddade hem denna gratis kalender* från favoriten Mibostudios.  Skar luckor med tapetkniv (mammas jobb) och så lite klipp & klister på det. Snipp snapp ursnyggt!

Sötaste julpysslet

Vi fortsätter att pyssla paralellt med packandet som sagt. Man kan bara lägga så pass mycket saker i kartonger och skriva dess innehåll så pass många gånger på en dag innan man blir komplett crazy. Man må bryta av med något helt annat, klippa ut en saling blanding av illsöta djur till exempel :). Dessa är lite svårare att få till än ugglorna, de har mer detaljer så som en kille med stiliga horn. Men i övrigt är det samma klipp & klistra princip som gäller då som nu. Sweet!* Just nu ser det ut som att man får mejla dem så skickar de pdf:en via mejl istället.

signature

10 comments

  1. Liselotte: Tackar så mycket, så glad jag blir :).Duracellmamman: Mycket fin är den, och får karaktär när de små varit med och fixat :).Maria: Den har jag också laddat hem, samt köpt pdf:en till almanackan men den har jag inte skrivit ut än. Lo: Härligt! Jag grunnar på collage-uppdraget också och återkommer i frågan :).Kram

  2. Lo: Jag lovar att göra mitt bästa, tiden är ju lite knapp just nu. Men dottern älskar pyssel också så hittar jag något skoj lovar jag rapportera :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *