Skåpet

Astrids nya skåpTänk att det blev fredag denna vecka också, det är ca 1 timme till Idol börjar och Astrid går varv på varv runt godiskålen och undrar om hon ska hälla upp lite chips i en annan? I väntan på liksom :). Det blir inte så många skojiga collage just nu, tiden räcker helt enkelt inte till. Det är bråda dagar, till nästa helg ska det mesta vara packat och det som ska slängas körts till återvinningen. Gulp!För rätt länge sedan så fynda vi ett skåp på Ikea, minns ni det? Skåpet var gult med gul och vit baksida. Det skulle målas i precis villken färg som helst, bara inte vit. Nu blev det som det blev med den saken. Det blev vitt, för Astrid vill ha det vitt och dessutom ha skåpet i sitt rum till sina kaniner från Maileg. Hmm … Så kan det gå, fort gick det också. Hur som helst så tror jag hon har rätt i att detta skåp kommer att bli perfekt i hennes rum. Skåpet är målat med halvblank vit färg. Det har fått nya knoppar på lådorna från Lisbeth Dahl och dörren har en knopp från Indiska. Egentligen har skåpet nyckel, men den har vi lagt åt sidan för nu. Man får förmoda att inte ens julhelgen skulle hinna passera innan nyckeln var borta och kaninerna befann sig gisslan i skåpet :).Och precis som några av er undrat så är det PIP som är tapetserat på baksidan. Älskar den tapeten! Ljusslingan är köpt på Plantagen och är julgranskulor i glas. Mycket skör, men väldigt vacker.Trevlig helg!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

14 comments

 1. Så fint!Detta skåp hade jag velat haft som aspirant hit hem, men måtten stämmer inte så tyvärr får det bli något annat istället.

 2. Mrs.b: Det blev en stor skillnad med lite färg och tapet. Det är inte helt lätt att hitta rätt när det kommer till skåp. Vi har lite trubbel med att få ihop ett till sådant här skåp och en soffa. Jag vill ha dem båda men den platsen finns inte :).

  Lycka till att hitta nya skåpet!

 3. SÅ fint skåpet blev!! Konstigt att det bara finns i gult, när övrigt Hemnesserien finns i flera färgen. Just gult passar inte hos oss heller. Hade gula tapeter (du vet såna där svampade som var poppis på 90-talet i varma gula, gröna och terracottatoner) i mitt tonårsrum, en färg jag heeelt valt bort i alla tre lägenheter jag bott i sedan dess. Hm.Så kul att ha gjort om något själv! Tapeten är ju bara SÅ fin. :-)

 4. Åh, så fint! Det där skåpet har jag suktat efter länge, men tvekat eftersom jag inte vill ha ett gult skåp. Men det där blev ju väldigt bra. :) Tack för inspirationen.

 5. Vad fint det blev! Såg ditt tidigare inlägg när du funderade på turkos och blev väldigt inspirerad, jag tror jag ska våga mig på någon färg! Återstår att se hur det blir!

 6. Läs&följ gärna min blogg som handlar om allt från hockey, vardag, kläder, filmtips, livet med pojkvännen i fängelse till hur jag klarar av skolan fast jag är sjukt skoltrött! // *Stolt mullig tjej!*http://teo93.blogg.se

 7. hejförsökte maila dig men det funkade inte..snygg blogg! Har en liten fråga..skulle jag kunna få ha en liten tävling på din blogg..där man kan vinna något från min lilla webshop?

 8. Vardagsglamour: Jamen visst är det konstigt att den inte kommer i några andra färger. Haha, japp det är samma här de gula väggarna har för alltid gjort ett lite negg intryck på en annan. Här blir det inte heller, gult, terrakotta eller mörkblått i nya radhuset :).

  Visst är tapeten ljuvlig!

  Sofia: Tack :).

  Maria: skåpet var mycket lätt att måla och tapeten sitter som berg så att göra om detta skåpet går i ett naffs :).

  Tove: Jag är svårt såld på Pip, det blir den tapeten i dotterns rum även här :).

  Hannah: Jag skulle också gärna velat ha färg på skåpet, men Astrid ville promt ha det i vitaste vitt. Min förhoppning är att vi ska få plats med ett till i vardagsrummet sedan och då blir det som det var tänkt tidigare. Det blir färg :).

  Nilla: Tack :).

  Tessan: Tack så mycket.

  Katarina: Så skumt, du får prova igen. Den tycks fungera finfint nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *