Edward ? Bella

Twilight

Det är vampyrer både här och där dessa dagar. Jag har inte kommit så långt i mitt tittande på True Blood för jag kände mig inte tillräckligt vampyrkär för att sätta mig in i serien. Alexander Skarsgård lockar för visso lite … Sen har vi New Moon som det skrivits spaltmeter om. Alla tycks ha sett första filmen samt läst boken. Tjejerna rodnar när de tänker på Edward och pratar om hur vacker Bella är. Jag måste ha levt under ett helt gäng stenar för jag hade noll koll på detta Twilight fenomen tills förra veckan. Illa det!

Citat från Twilight

Igår såg jag Twilight och jag börjar förstå tjusningen med dessa vampyrer. Ja, och Edward i synnerhet så klart :). Det är en mycket sällsam och otroligt vacker film. Det händer inte så mycket i filmen, men det är precis det där lunket som är det fina här känner jag. Ett ögonkast här, en iskall hand som nuddas där. Jo, lite vampyrig är jag nog allt :).En riktigt fin helg önskar jag er alla![Ps: Glöm inte att tävla om Böcker & Smoothies]Bild: Eget collage med bild från photos.latimes.com. Citat, imdb.com.

signature

7 comments

  1. HA ha vad skönt med en till som är lite “lost”. Jag hörde talas om denna Twilight för ett par veckor sen, hade ALDRIG hört om detta förut och nu är det överallt, man börjar väl bli gammal!

  2. Åh, här har du en Twilight-frälst! Tycker filmen är så bra, och böckerna är ännu bättre! Tyvärr är jag inte i Sverige nu, för annars skulle jag absolut gå och se filmen i helgen!Men du, läs böckerna, de ÄR faktiskt bra! Riktar sig iofs till tonåringar, men även äldre tonåringar kan gilla det.:) Och i boken är inte Bella “vacker” (hon är för snygg i filmen!), men grejen är att Edward älskar henne och för honom är hon vacker! Ack, stilla dig hjärta… :)

  3. hej hej alla! Åh jag ÄLSKAR Julen=) Har börjat göra det mer och mer nu på slutet allteftersom barnen blir äldre…Jag har suttit och gått igenom fjolårets bilder från allt julstök och pyssel och jag blir SÅ inspirerad!Igår var jag och storhandlade inför jul, alltså ljus, växter, servetter, presentpapper osv osv. Sedan på kvällen slog jag in massa paket. UNDERBART!Jag har börjat blogga massa om julen. Lägger ut massa inspirationsinlägg/bilder varje dag bla från förra julen men även allt nytt! Missa inte det!Ikväll ska jag och sonen baka saffransbiscotti=)Kram från mig!http://erica.myshowroom.se/

  4. Camilla: Som det tycks är vi många som missat detta fenomen, visst kan det bero en smula på vår ålder. Men bara en smula :).Marie: Böckerna kanske jag få ta upp då, jag iof inte heller någon tonåring. Men hey jag tittat ju fortfarande på Gossip Girl så släng mig en vampyr också :). så det är så det ligger till, vacker för honom. Det är ett säkert kort rakt in i ? det. Håller med dig!Emma Lippold Anden: Tyckte att det var lite små jobbigt även detta slut, men som bekat det finns grader av elände :). Jag ser fram emot att se filmen, jag har sett trailern och den ser mycket spännande ut.Erica: Trevligt!

  5. Ja lite förvånad blev jag också… Hade inte väntat mig att tilltalas av tonårskärlek på det sättet. Sen kom jag på att mentalt har jag stannat på 25 och då är det lite mer lättförklarligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *