Astrids [tapet]favorit

Tapeten från RustaAstrid glädjs så åt att vi ska flytta, hon pratar om det varje dag och hon plitar ner små idéer på lappar om hur hon vill ha det i sitt nya rum. Idag är det en mörk kaffelattefärg på väggarna i det rum som ska bli hennes. Det gillas dock inte av vare sig mamma eller dotter så den ska snabbt bytas ut är tanken. Jag vill inte lägga mig i allt för mycket utan hon har själv fått titta och komma med förslag. Efter att hon under några dagar i helgen noga gått igenom ett 50 – tal tidningar så hittade hon denna bild i tidningen Allt i Hemmet [nr 11 2009] och säger: – Här är den, Min tapet! Små rosa blommor gör mig sååå lycklig. Att flickan som bor i rummet med tapeten har en på pricken lika nalle som Astrid gjorde nog inte saken sämre.Jag läser under bilden att tapeten kommer från Rusta och klickar mig in på deras sida och tittar och tittar, men jag vet inte om det är rätt tapet jag tittar på?  På bilden ser tapeten ut att ha lite rosa bakgrund, men det är mycket svårt att avgöra. Är det någon av er läsare som har denna tapet hemma och vet om det är samma tapet, eller har den kanske utgått och ersatts av den med vit bakgrund?Personligen är jag fortfarande svag för hennes första förslag, den med tapet från Designers Guild. Snyggt! I vilket fall så tycks vi ha ett tema och färgskala klar så här långt, inte illa det :).Bild: Från tidningen Allt i Hemmet, fotograf Per Magnus Persson. Kludd & collage, Helena.

signature

8 comments

  1. Det är den!!! Vår granne, en 6-årig tjej, har den i sitt rum. Den blir rosa när den är uppsatt. Och ILLgullig i verkligheten ;-) Ett mycket bra val av Astrid. Hälsn från Andersberg

  2. Erika: Åhh så glad Astrid kommer att bli nu, ja Johan också iof som älskade priset på tapeten :). Tack!(Trevligt med en läsare från Andersberg, var där häromdagen minsann).

  3. Såg att du fått ditt svar redan…. I lördags var vi och tittade på tapen – supergullig. En av mina två döttrar hoppas jag ska välja denna i sitt rum när vi är klar med vårat hus. Hoppas bara att den finns kvar då…

  4. Jessica: Jag tänkte ta med mig Astrid idag för att kika på tapeten live. Men det låter mycket lovande må jag säga. Hoppas hoppas att dottern vill ha tapeten i sitt rum sedan då du också gillar den. Det är ju inte alltid det går hand i hand det där inte ;).Tror nog att tapeten finns ett tag till, de brukar ha dem tämligen länge om jag förstått det hela rätt.

  5. Min dotter har likadana sängkläder som på bilden och de köpte vi på Rusta för något år sedan, lite roligt att se dem på bild:)

  6. Jag var på Rusta igår och kikade på tapeterna och såg denna men tyvärr minns jag inte om den var vit eller väldigt ljus rosa i botten. Men oavsett så var den väldigt söt kan jag lova!!Kram Karin

  7. Anna: Så trevligt, de såg mycket söta ut. Hat aldrig tänkt på att de har sängkläder där också, får spana lite efter det nästa gång jag är där :).

    Ellas Inspiration: Och jag kan inte avgöra heller, tror den skiftar lite i färgskala när den kommer upp på väggen som nämts innan. Men tapeten är mycket söt och Astrid är supernöjd, så vi kör :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *