Välkommen Molly!

Odd molly jacka i höst/vinterJag hade ju tänkt mig denna egentligen, men så fick jag syn på den här Odd Molly jacka hos Juniform och resten är som vi säger historia. Jackan är fodrad med fuskpäls och har typ skrikigt rosa foder i armarna, jag vet det låter inte allt för skoj men det är det faktiskt. Helt underbart skönt dessutom. Då jackan är billig i Odd Molly:s värld med sina 1995 kr så säger det bara vavoom just nu i butikerna. Hittade rätt så många färger och storlekar hos Country Dreams dock, så vill ni också ha en Odd Molly i nylon i höst/vinter, då gäller det att skynda fynda :).Idag skiner solen och det är ca 17 grader varmt i Gävle, så lite till får jag nog vänta innan jag tar med jackan ut på premiärtur.Bild: Eget collage med bild från Country Dreams.

signature

10 comments

  1. Bestämde mig nästan för att köpa en svart i förraveckan. Men eftersom det ändå är ganska mycket pengar så tänkte jag att jag funderar ett par dar till. Och nu verkar stl 4o i svart vara slut överallt. Var så sugen på jackan, så fin!Hoppas du fick tag på en! Kram Linda.

  2. Maria: Den är ljuvlig må jag säga :). Jag tycker att storleken var normal, jag hade läst att den skulle vara lite liten i storlek men min satt finfint och det går att ha lite tjockare under om man skulle önska det. Jag har strl 3.linda: Jag håller med dig, Det är mycket pengar även om det är mindre än vanligt när det kommer till O M. Jag har grunnat sedan förra året den här tiden så nu slog jag till i år. Jag är dock glad att jag väntade då den inte är lika glansig i år som förra. Den svarta har gått åt fort i alla fall på nätet, jag håller tummar & tår för att du hittar en svart du med i rätt storlek!Kram

  3. Jag har också klickat hem en jacka nu, fast jag valde en i färgen Military. Jag hr aldrig provat ett OM plagg förut så jag hoppas att stl. 2 kommer att passa mig som är en vanlig Medium i vanliga fall. Tänk vad snygga vi kommer att vara om någon månad när vädret kanske tillåter att ha jacka på sig!

  4. Jeanette: Military är jättefin även den, jag hade grymma kval dem emellan ska jag säga :). Helt säker på att 2 kommer att sitta som en smäck på dig. Jamen visst kommer vi att bli snygga, absolut :). Nästan så jag önskar mig en dag av riktig kyla bara så vi får glänsa i våra nya Odd Molly jackor!

  5. Jag har också köpt en ODD MOLLY jacka och jag bara älskar den. :)Du ser bild på den i min blogg!Tapeten ovan som din dotter vill ha har vi också köpt på RUSTA till vår dotter. Men vi har inte fått upp den på väggarna ännu. ;)KramisM I N D I

  6. M i n d i: Älskar jackan jag också, jag luftade min på trallen några minuter på lördagskvällen. Det är lite för varmt ute än tyvärr för att ha den på sig ute om dagarna.Så fina väggar våra döttrar kommer få :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *