Kladdkaka, iittala & Halo

Sommaren 2009Idag satte vi punkt för semestern 2009, passande nog tycks vädret gjort det samma. I alla fall för nu. Astrid har så smått börjat på fritids några timmar per dag, Johan är åter på jobbet och jag jobbar i liten skala denna vecka. Jag menar man må ju värma upp efter så mycket ledighet. Att skriva om allt vi tagit oss för denna sommar skulle nog inte göra så många glada så jag bjuder endast på några glimtar :).Sommarens ställe: Stugan, vi har spenderat extra mycket tid där i år. När man väl andats ut är det befriande att existera utan att hålla koll på mejl, bloggar & Facebook. Jag vill inte gå tillbaka till en tid utan, men det gör en människa gott att återvända till denna tidsanda med jämna mellanrum.Sommarens badlejon: Astrid, hon har helt klart tagit över min forna form i det kalla havsvattnet. Några simtag har det blivit tillsammans med mången timme lyckligt skvättande. Det känns härligt även i ett mammahjärta sådana gånger.Sommarens spelfeber: Yatzy, vi spelar det om och om igen här hemma. Astrid vinner ALLTID så nu har jag och Johan börjat spela på kvällarna när hon sover också. Igår stoltserade det en stjärna ovanför mitt namn, minsann :).Sommarens låt: Halo – loopad – om & om igen. Jag har även fastnat för So you think you can dance, där de dansade till Halo … Yepp, tårar.Sommarens återvändare: Grillad majs & Vattenmelon med fetaost, vi älskade er i år igen.Sommarens nya tradition: Grillad sötpotatis a´la Leila, Wow!Sommarens godaste bak: Visst jag bakade småkakor Men denna kladdkaka is to die for så den vinner titeln i år. Har ni inte bakat den, gör det. Det är en order!Sommarens do: KORSORD. Jag är helt galen i dem nu, löser ord kors och tvärs hela tiden. Visar tänderna till dem som vågar sig på mina tidningar med pennan.Sommarens läsning: Tack vare Pressbyråns kampanj i sommar: Köp 1 internationell press och få 1 på köpet, så blev det mången Martha S tidningar lästa. Jag har blandat Martha med massmord a´la Kepler. Rätt så geggigt innehåll i dem båda faktiskt ;).Sommarens TV: The real housewives of NY, Flipping Out, Rachel Zoe, Million Dollar Listing samt Kaos på Kastellet. Finns ingen ursäkt för detta tittande, Jag vet.Sommarens shopping: Birsta City samt iittala outlet. Jösses sicka fynd man kunde göra där. Med hem blev det, Pergola, Kurbits & och en ny äppelgrön iittala skål. Varje vecka nya fina erbjudanden, tur att det är en bit dit här i från :).Sommarens bästa: Astrids tandlösa flin när vi kom till landet. 1 tand borta, 1 lös. En liten trollunge är vad det är!Sommarens tävling: Cosas bjuder in till tävling hos En mammas dag, kika in vettja!Ett långt fint sommarlov har det varit, nu väntar nya tider och det ska bli fint det med. Nu kör vi igen!Bild: Från Elle mat & vin, med mitt kludd.

signature

6 comments

  1. Nilla: Den är underbar :).Linruz: Åh, då har du något riktigt smarrigt att vänta :).Kram KramLinnéas Skafferi: Man tackar så mycket. Absolut, vi har haft en toppensommar i år :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *