Den ska Du ha!

Blus från weraPrologFör några månader sedan när jag plöjde igenom Åhléns pressbilder inför hösten så såg jag denna blus av märket WERA. Ni som följer bloggen vet sedan tidigare att jag är mycket svag för dessa kläder. Jag gör bilden megastor och tittar länge på den. Johan kommer förbi och ser blusen, – Den ska Du ha säger han.Åhléns 11 aug 2009Jag håller en galge med blusen i min hand, den är rätt på så många sätt. Den har både spets & krås, mellan långa armar, glansig, skir färg och inte minst Johans gillande. Saken borde vara biff, till kassan betala och gå. Men så hör jag min mammas röst någonstans lång där innom mig:- Men är den där verkligen så praktisk? Förvisso 100 % bomull men får du en fläck på den eller om katternas klor fastnar i den, ja då är det över. Dessutom så knäpps den i ryggen, mmm. Titta vidare, det finns säkert en annan mer praktisk blus.Ja så nu sitter jag här i fåtöljen och undrar vad vad det som hände egentligen? Hem kom jag utan blusen eftersom den var så rackarns opraktisk att den bara gett mig bekymmer. Men det ända jag tänker på är hur snygg den varit till jeans, skinnstövlar och army-jacka här i höst.Jag har min mamma (förnuftet) på ena axeln och min man (inte fullt lika förnuftig) på den andra. Hej jag heter Helena och jag misstänker att jag vid 37- års ålder plötsligt fått ett shoppingsamvete.Bild: Eget collge med blus från ahlens.se.

signature

11 comments

  1. Nämen – nu blev det ju fel! Återvänd genast till Åhléns och rätta till misstaget. :)Jag har en sån från Wera (fast svart) med knäppning i ryggen, och det är inga som hellst problem. (Man knäpper utan att stoppa i armarna i ärmarna bak och fram… oj vilken dålig förklaring… sedan snurrar man den rätt och stoppar i armarna i ärmarna) Om man inte har någon som hjälper till alltså… Den vita passar ju till precis allt. Med en kofta över även om det är lite kyligt.Jag håller tummarna för att du gör en investering, jag har fått många gillande kommentarer om min blus.

  2. Du får nog helt enkelt sätta dig i bilen och köra dit igen. Den var ju helt bedårande!!!! Knuffa nu bort alla som sitter på axlarna och säger något annat.En annan fråga….är helt kär i dina pilar du har i kollagen. Vart hittar ja dem??Kram Lina

  3. Vitt betyder ju också att det går att använda blekningsmedel om det blir en fläck – egentligen MER praktiskt än färgade kläder. :)

  4. Cilla, Linruz & Josefin: Ni har alla mycket bra argument, chanserna är mycket stora att jag står och hänger på wera-avdelningen igen imorgon :).Linruz: Teckensnittet heter Pea Betsy´s Doodles, googla på det så kan du snart peka du med :).Kram

  5. JAAAA gör om proceduren imorgon och sitt då i soffan på kvällen och njut av din fina blus, den är ju såå fin. Säger som någon ovan det finns blekmedel – älskar vita kläder själv och använder Grumme blekpulver funkar jättebra på fläckar. Lycka till och släng bort förnuftet en stund (fast det är ju också så bra att ha men inte denna gång..)

  6. Spring tillbaka omedelbums och köp den! En garderob kan ALDRIG innehålla för många helvita blusar! Så snyggt, praktiskt och klassiskt, precis som du skriver, alltid användbart, bara att piffa till med acc. Borsta bort Luther från axeln!

  7. Jag tycker du var duktig som inte lät shoppingivern ta över och funderade en gång extra innan du köpte den! Det borde man göra oftare, ibland har jag köpt något som jag bara måste-måste och sen knappt använt det när det väl var mitt. Men, men, du kanske redan hänger på Åhlens-låset :).

  8. Alla: Nix, jag köpte den inte andra svängen heller. Den är fel, men det tar emot så jag är säker nu på att Den ska jag inte ha. Skönt, nu lägger vi detta till handlingarna och ser fram emot ny shopping framöver :).KramLinruz: Härligt!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *