Säsong 2

Säsong 2 av Lipstick JungleIkväll börjar säsong 2 av Lipstick Jungle kl 21.00 på TV3. Några riktiga högtidsstunder är att vänta för alla som inte redan sett avsnitten. Även om jag inte har något gemensamt med Nico, Wendy & Victory så gillar jag att de inte är purunga utan 30 + som jag. Fast jag är nog snarare ++ i och för sig :). Det tråkiga med serien är att den bara fick två korta säsonger sedan var det slut. I april stod det klart, det blir inga nya avsnitt. Skådespelarna har gått vidare till nya jobb och dekoren är nerplockad. Jag ska se om serien lite senare i sommar tänkte jag, just nu kör jag ett race med 80-tals filmer. I går såg jag denna, med en mer söt McDreamy än Dreamy.På bilden är rollfiguren Victory Ford ute på en liten shopingtur, Victory som jobbar som designer har stylats urbra hela serien. Hon lyckas se glam ut i det mesta, även här i somrig klänning, kofta med skärp. En petit liten väska och så höga klackar som kronan på verket. Ja, Tack säger jag och ilar till graderoben för lite copycattande.

signature

7 comments

  1. Jag håller med – jag gillar också att de inte är purunga. Lättare att relatera till, trots deras glammiga livsstil. Fin bild. Jag sitter bänkad ikväll. :)

  2. Annika: Jamen visst blir det automatiskt lite roligare att följa om man är lite i samma åldersgrupp. Att det sedan bjuds på flärd, komplicerade relationer och lite tandagnissel gör det hela till en härlig soppa :).

    Visst var den en mycket enklel men ack så snygg outfit som Victory hade på sig på bilden, jag är otroligt sugen på en grå kofta nu. Men i garderoben finns mest rosa och svarta ;),

  3. Merkelig hvordan de faktisk bra seriene i USA blir tatt av plakaten :( The Starter Wife også for eks (med Debra Messing). Jeg leser også at Ugly Betty er i faresonen? Trist…

  4. Koselig: Jag håller med dig, bra serier med helt ok tittarsiffror läggs ned en efter en. Så trist! Ugly Betty har jag faktiskt aldrig sett, men jag ororar mig för Private Practice istället. Misstänker att de bara kommer att behålla Grey´s vad det lider. Ska bli mycket spännande och se vad som händer framöver med både tv-serier och filmer i denna finanskris som når alla världens hörn. Inte roligt, men spännande ;).

  5. Synd att man har så bråttom ibland,jag har redan sett säsong 2, men hade gärna sett en säsong till.Bortsett från att det alltid är kul att dregla över New York miljöer, imponerade skådespelarna stort. Ja , faktiskt Brooke Shield var kanonbra!

  6. amanda: Finns mycket fint att kopiera i den garderoben minsann :).Vintage Fairy Tales Rebecka: Det är samma här, jag har sett de nya avsnitten. Snart två gånger tom efter som jag har boxarna. Håller med dig, ljuvliga NY miljöer med bra skådespelare kan inte vara fel inte. Jag gillar också Brooke S, sist fick hom mig att storgråta när hon talade på MJ:s minnesgudstjänst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *