Sötaste reklamen …

Roller BabiesNu när vädret inte är allt för skoj så kan man behöva pigga upp sig på andra sätt. Ett sätt att få ett brett tillika småfånigt flin på läpparna är att kika på Evians nya reklamfilm, Roller Babies . Det är illsött samtidigt som det är en smula scary att se de små i farten. Inte för att jag förstod riktigt hur de gjort filmen i alla fall men här är lite making of.Nu ska här bakas tårta, sommarens första riktiga tror jag visst det blir.

signature

5 comments

  1. Den var ju helt fantastiskt härlig! Barnen har tittat på den flera gånger i rad nu & skrattar med hela kroppen! Härligt :-)! Tack för tipset om den! Ha en bra dag!

  2. Jenny: Me too :).Dahlarna: Astrid var mycket skeptisk, – Kan de göra så där så små de är? Men när hon kom över om det var sant eller inte så tittade även hon flera gånger och skrattade gott :).Må så gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *