Vilket väder :).

En film jag måste se!Lördag redan, tänk så tiden går när det är sommar och sol. Vi gör så lite vi bara kan här hemma, vi hänger oss till sol och poolbad. Ja, varvat med mat och fika då givetvis :). Idag slet jag mig från solstolen en stund för att fylla på tidningsförådet med lite nytt och glossigt. I ett Amerikanskt magasin läste jag om den kommande filmen The Time Traveler´s Wife som är baserad på en novell av Audrey Niffenegger. Denna novell kunde man läsa om för några år sedan redan då Jennifer Aniston köpte rättigheterna till den tillsammans med ex-maken Brad Pitt redan innan den släppts på marknaden. De trodde på storyn, och efter att ha sett trailern till filmen så förstår jag att de slog till. Lite som det The Notebook, men ändå inte. Om filmen har samma känsla som trailern skvallrar om då är den en keeper i samlingen framöver.I Usa så går filmen upp på biograferna redan i mitten av augusti, men som det ser ut får vi vänta tills i slutet på november här hemma. Men den som väntar på något gott som sagt :).En riktigt fin fortsättning på helgen önskar jag er alla!Bild: Eget collage med fotografi samt text från imdb.com.

signature

5 comments

  1. Jag och maken läste boken “Time Traveler’s Wife” på engelska för några år sedan. Den var helt enkelt skitbra, och jag har längtat efter filmen sen dess. Nu är det alltså snart dags!! Jippi!!

  2. Läs boken innan ni ser filmen! Den svenska översättningen är lite knackig när det gäller musikreferenser och diverse småsaker, så om man är lite kinkig – som jag – ska man helst läsa den på engelska. En av mina absoluta favoritromaner, en helt fantastisk kärlekshistoria!

  3. MiaMaria: Japp, nu är den på G filmen. Boken har jag också läst nu under dessa varma dagar. Så fin, hoppas nu bara att filmen blir lika fin och bra!Philia: Absout, boken måste du läsa. Jag sträckläste den varje ledig minut :).KramErika: Jag började med den svenska men precis som du blev jag lite irriterad så jag bytte till den engelska och då blev jag såååå nöjd så :).Instämmer, det är en fantastisk kärlekshistoria detta!

  4. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *