4 [Fyndiga] tips!

Trappstol från City Gross.Jag får emellanåt mejl om att jag inte tipsar om billiga ting till hemmet som finns i vanliga butiker längre. Så kan vi ju inte ha det, skärpning med andra ord :). Vi börjar med dessa 4 som återfinns i badrummet här hemma:1. Astrid hade vuxit ur sin badrock från förra året och efter lite letande så hittade vi denna illsöta turkosa hos H&M. Knytband, blommig huva och volanger Allt en liten tjej önskar av en badrock med andra ord. 98 kr på rea just nu, som hittat!2. Presenten som jag flaggade för igår var en liten trappstol som jag fyndade på midsommarafton på City Gross. Den känns stabil,  är lätt att flytta runt och finns även med blå trappsteg. 119 rimliga kronor kostar den. Jag hade planer på att spraya den vit, men dottern tycker den är perfekt som den är. Annars tror jag att det går både snabbt och lätt att byta färg på den om så önskas.3. Här hemma har vi ingen äkta Vipp, vi kör fuskvarianten från Järnia. Denna fick jag i julklapp förra året och den kostade då ca 100 kr.4. En limegrön vävd plastmatta från Plantagen pryder nu mer golvet i badrummet. Mattan finns i flera olika storlekar och färger, den vi har är avlång och kostade ca 149 kr. Jag funderar även på en rosa till trallen på baksidan, det blir så varmt där när solen ligger på och små nybadande fötter bränner sig lätt.Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

14 comments

  1. Tack för tipsen! Kommer absolut att utforskas och då blir det ju i butikerna i samma stad som du ;) Har aldrig varit in på nya City Gross men nu får jag ju en anledning att besöka varuhuset som jag trodde bara hade livsmedel.Ha en bra dag i solen!

  2. Johanna: Tack, Så roligt att du gillade tipsen :).Att ha det gott: Jag lovar bot och bättring här :).Skönt Hemma: Härligt, Gävle-shopping är mycket bra emellan åt :). Har du inte varit där än, min dotter tror att jag bor där numer … haha, de har faktiskt en hel del mer än bara livsmedel. Inte lika mycket som Maxi kanske, men deras porslinsavdelning är mycket lockande. Jag planerar tex att köpa två stora vita serveringsfat där nästa gång jag handlar :).Det samma önskar jag dig, det är HETT idag!Silvan: Tack så mycket, så glad jag bir att du gillar :).

  3. Tack för en mysig blogg och för fina tips! Jag tittade på din dotters rum på bilderna nedan. Vilken konstnär du är! Vilken dröm!kramhelle

  4. Mycket bra tips! Det måste inte alltid kosta för att vara snyggt och praktiskt! Tack för din länk till mig här om dagen. Blev baket bra??

  5. Vilka toppenbra tips! Gillar allt!Du presenterar det så fantastiskt snyggt också.Både bild och layout är i en klass för sig!I vårt kök har jag en liknande matta i turkos, den är fyndad på Indiska för något år sedan. Nu hittade jag en på Blomsterlandet också i svart – kunde inte motstå den heller. Men vet ännu ej var den gör sig bäst :)/Pernilla

  6. Måste berätta om min son. I flera år hade han en Kastanj i ytterfacket i sin ryggsäck. Så en dag slängde jag den utan att säga något. Det tog ett dygn sedan var katastrofen ett faktum. Han kom rusande och sa att någon tagit hans Kastanj och jag berättade att det var jag som städat ryggsäcken och slängt den. Vad han grät. Han var snudd på otröstlig. Kastanjen hade han fått av sin älskade kusin och varje gång han längtade efter henne la han kastanjen mot sin kind.Vad jag våndades. Usch vilken mamma som inte fattade bättre.Efter det slänger jag ingenting utan att fråga först.

  7. Den där pallen var väldigt fin. En sådan hade gjort sig fin på store sonens rum, så han kan nå böckerna själv i sina hyllor… Får nog ta mig en runda till Citygross minsann! Ha en skön kväll och söndag!

  8. helle: Så glad vi blir dottern och jag, Tack så mycket :).Kram Victoria: Jag tror att Johan redan avlagt rapport ang kakorna, men om inte så kan jag bara säga att Vi älskade dem! Jag gjorde nya idag, men glömde då att röra i ägget :(. Det funkar det också kan jag rapportera om någon inte tål ägg, det blir lite som flarn istället för kakor men smaken är den samma :).donna blogg: Så roligt, Tack skoj att du gillar :).De på Insdiska var jag sugen på för något år sedan också, men visste inte var jag skulle ha dem så det blev inget köp då. Det tar jag igen nu, här hemma finns 1 svart, 1 rosa & 1 grön numer :). Du hittar det perfekta stället snart ska du se, de är så fina så de passar till det mesta.sienneis: Mattan är en snygging så spana på den :).KramLena: Jag var jätterädd för liknande händelser tidigare jag med, fy så hemskt det skulle kännas om favoriten åkt i soptunnan. För att förhinda dessa malörer så går Astrid och jag igenom rummet tillsammans en gång innan jag röjer loss solo sedan. Man märker tydligt vilka saker hon måste ha kvar vilka som bara ligger. Även denna gång har det gott fint, men det betyder inte att man klarar det lika fint nästa år. Hoppas sonen kunde få en ny kastanj som påminner honom om sin kusin.Nina: Mycket :).Det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *