Galet söt kimono

Galet söt kimonoFör mig är det flanell som gäller när det kommer till sovplagg. Jag älskar detta mjuka och mysiga material som är som en varm kram kalla nätter. Men nu stundar sommaren snart och flanellen åker ner i byrålådan i väntan på lite kyligare nätter. Hur gärna jag än skulle vilja så blir det på tok för varmt i början på juni att bära dessa pyamaser. Så jag har ett tag letat efter något nytt lite tynnre att varva med, och idag fick jag napp. Hos H&M hittade jag denna galet söta kimono som man lätt sveper in sig i när det vankas frukost eller för att skyla sig lite på beachen. För 198 kr är den ett litet försommarfynd. Jag köpte mig också ett vitt litet nattlinne att sova i, men den söta blå pyamasen som är en kopia på odd mollys pyamaser fick hänga kvar. Jag vet sedan tidigare försök att dessa är helt omöjliga att få till i storlek. Passar de upp till, ja då är de för trånga nertill och vice versa. Så är ni på jakt efter lite nya sovplagg så spana bland nyheterna hos H&M. Dagens favoriter, helt klart!Bild: Eget collage med bild från h&m.com.

signature

2 comments

  1. Åh så sött, jag vill ha!!! Vet du om plaggen finns i butik eller “bara” på nätet?

  2. Kati: Visst är den söt :). Jag tror att den ska vara på väg in i butikerna i alla fall, men jag vågar inte lova att den dyker upp i alla. Just nu så finns den i alla storlekar på nätet så vill du ha den så kanske du ska slå till där för att vara på den säkra sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *