Och Vinnarna äro …

GrattisSå där ja, nu är det färdig firat för idag. Jag har haft en jättefin födelsedag där det visade sig att enträgen vinner när det kommer till önskningar också. Idag slog flera av de senaste årens paketönskningar in. Jag återkommer till innehållet i paketen och till vad det blev för tårta till veckan. Nu ska här koras vinnare i boktävlingen som utlovat istället :). Oj så ni tävlade, över 300 fina mejl har jag läst den senaste veckan. Stort tack för dem och för alla födelsedagsönskningar. Det är så roligt att läsa mejlen från er och få veta lite mer om vilka ni är som läser bloggen. Jag längtar redan till bloggen fyller 4 år så jag får höra från fler av er. Men nu till vinnarna som blev dessa lyckliga tu:Ampa och Cicci J som meddelats via mejl. Varmt grattis till vinsten!Tack till alla som varit med och tävlat samt ett extra stort Tack till Charlotta och systrarna Eisenman för de fina vinsterna.Bild: Eget collage med bild från istock.com.

signature

8 comments

  1. Grattis!! Du är så ung, en annan fyller 38 idag! Grattis till oss! :) 9 maj är en speciell dag! Kram Anneli

  2. Alla: Tack så mycket för gratulationer! Jag instämmer också i ett grattis till vinnarna, jag är mycket avis även jag :).Anna: Tack så mycket för info, jag ska spana in din tävling ikväll.Kram till er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *