Sista dagen

Baka liten kakaIdag är det handling och bakning som står på schemat här hemma. Med en hög av mina favorit bakböcker bredvid mig så försöker jag nu komma fram till vilka gobitar jag ska välja. Till tårtan är jag lite inne på denna chokladtårtan med topping av vit glasyr som var med i senaste nummret av Elle mat & vin. Eller så en kombo av tre olika recept till en helt formidabel skapelse. Lyckas jag så återkommer jag med receptet, blir det inte så lyckat … Ja då glömmer vi helt sonika det hela och gör om och gör rätt. Nej, nu får jag sätta lite fart här, ska försöka hinna med ett besök till plantskolan också innan Astrid och Rut kommer hem och övervakar bakningen. Kan lätt bli lite kaos i köket då :).Idag är det sista vardagen denna vecka, min sista dag som 36 åring och sista dagen att tävla. Har ni inte tävlat om de fina bakböckerna än så gör det NU, imorgon drar jag två lyckliga vinnare!En riktigt fin fredag önskar jag er alla!Bild: Eget collage med vacker tårta från Elle mat & vin fotograferad av Matilda Lundeblad.

signature

8 comments

  1. Gratulerar i förskott! På bilden ser den här tårtan underbar ut, och när man får veta att det är choklad i… Kan inte bli fel ;-)

  2. Tårtan ser god ut! Fast det smakar viol i min mun när ser den, inte så mycket choklad.. Hoppas du får en fin födelsedag! Grattis i förskott!Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *