Tangentsmatter

TangentsmatterJag har en förmåga att snöa in på olika saker i perioder. Just nu är det korsord och detta, bara en gång till tänker jag så snart en omgång är slut. Bara en gång till!

signature

19 comments

  1. Oh nej! Varför skulle du visa detta. Mannen är bortrest och jag var redan fast vid datan. Nu blir det en låååång natt…

  2. shit vad roligt. jag som inte trodde att jag var en tävlingsmänniska. kul att man har användning av sin textbehandlingskurs som man tog på komvux för typ 100 år sen för att få ihop studiepoäng ;)

  3. Måtte teste jeg også, men da på norsk. Fikk 72 ord i minuttet og 2 feil.Fornøyd med det!Kari :-)

  4. Gah, detta var ju kul, men jag ska inte sitta och leka vid datorn – jag ska ju skriva färdigt en artikel…

  5. Susanne: Visst är det roligt :). Mina resultat går upp och ner, men ibland får man till det.Mrs S: Hoppas att du fick lite sömn i alla fall, lätt att fastna som sagt :).Pernilla: Att tävla med mot sig själv tar fram tävlingsmänniskan i oss alla tror jag :). Jamen eller hur, det är samma här det är just den kursen som hjälpte till här. Ack vilka minnen, den där brädan som gjorde att man inte fick se tangenterna till exempel, jag var arg på den jämt. Men så fick jag då äntligen lite nytta av den kunskapen också ;).Emilia: Absolut :).Kari: Urbra resultat, 72 då går det undan vill jag lova :).Lo: Haha, man ska inte börja med detta om man har saker som väntar. Ursvårt att sluta som sagt :). Lycka till med artikeln!

  6. ÅHÅ, vilket roligt test! Det hamnade genast i favoriter, men inte kommer jag upp i 52. Jag har tagit hem demoversionen av Type Master och det är ett alldeles förträffligt sätt att fördriva lite tid med! Ha det bäst! Kram kram!

  7. Åh, roligt test men man fastnar lätt och vill göra om och göra om!!! Jag skriver 410 ord….

  8. Jag fastnar också i sådana här test, helt hopplös. Har egentligen inte alls tid – men det är ju så KUL! Det är väl tävlingsmänniskan i mig som går igång!

  9. 52?! Hur i he-te klarade du det? Jag provade och fick 192! Blev så stressad att jag fick ont i huvudet, men nu har nog jag också fastnat….dumma du!! Sånt här får man inte sprida ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *