Snart så!

Arbetsrum 1Lika lite som det hänt här på bloggen de senaste dagarna, lika mycket har hänt här hemma med flyttkarusellen. Rummen är nu bytta och de mesta som ska målas är målat, nu väntar jag bara på att allt ska torka så att jag kan börja piffa på riktigt. En liten sneakpeak i form av den nya fondtapeten som fyndades på Rusta, jag letade tapet länge men valet föll på denna tillslut då jag gillade färgen och mönstret bäst. Ibland har man tur :). Den gammla telefonen har ni sett tidigare, men tavlan med hunden tror jag inte att jag visat? Den satt tidigare på väggen i vår sommarstuga, men så för några år sedan fick den följa med hem. Jag tycker mycket om den där hunden, han inger ett visst lugn som jag gillar. Tidigare har tavlan inte riktigt funnit sin plats här hemma, men nu ska den upp på väggen då den passar perfekt tillsammans med tapeten. Fortsättning följer …Jag vet inte riktigt vad det vita sträcket på tavlan kommer ifrån, det finns inte på den egentligen men det blev någon reflektion när jag fotograferade tydligen.Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

17 comments

  1. Vilken härlig tapet du hittat! Blir ju riktigt sugen på att göra om här hemma med nu… Sovrummen skulle behöva sig en uppfräshning…Ha det gott!/Eva

  2. Eva: Ja den är himla söt om jag får säga så själv :). Alltid kul med lite förändring, och kostar det bara små smulor kan man göra det lite efter tycke och smak.Ha det fint!

  3. Vilken snygg tapet, hade ingen aning om att det fanss så snygga på Rusta! Hunden är faktiskt väldigt lik vår “Skott” hemma, en schwyzerstövare :)/Sofia

  4. Verkligen fin tapet, precis lagom (vad nu lagom står för??!) i mitt tycke och smak. Man kan verkligen göra fynd på Rusta till bra priser.Härligt med lite vårfräscht därhemma.

  5. Ja det blev verkligen jättefint!!! Läcker tapet. Hundtavlan var också fin…den inger kugn, precis som du säger. Skönt att det snart är färdigt också, kan jag tro….Ha en skön kväll!!!!

  6. Hej!!Vilken ursöt fondtapet du fyndat. Tänk att man kan hitta en sån snygging på Rusta!!!En sådan gammal telefon är jag också på jakt efter…kram Susanne

  7. Alla: Heja Rusta säger jag just nu ja :). Fler bilder kommer då allt är klart på från sovrum och från arbetsrum. Något annat som jag säger heja till är H&M Home som jag fick en leverans ifrån härom dagen, bara fina ting i bra material :).Kram på er alla!

  8. Miss Marie: Tack så mycket för titten, sovrummet i stugan ser ljuvligt ut :).Helen: Jag vet tyvärr inget om den skolan, men den är säkert jättebra. Varmt lycka till!Susanne: Spana på Tradera, där kan man ropa hem dessa telefoner till en mycket resonabel peng.Kram

  9. Vilken snygg tapet!!Jag fyndade oxå på rusta, har satt den i sovrummet som fondvägg. Satt brun tapet första och sista våden.Bilder finns i min blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *