Ljuv romantik

Romantisk vår hos IndiskaPå vintern är det mest rött och vitt som lockar, men så snart det börjar töa ute så går jag åt det romantiska hållet. Indiska bjuder som vanligt på finfina ting inom denna kategori, dessa står på önskelistan i vår:1. Söt bricka att bära ut fika på eller ha bredvid spisen och ställa allehanda oljor, kryddor eller lite fint porslin som förtjänar att njutas varje dag. 199 kr2. Märta kakfat eller fruktfat i två våningar i söt babyblå färg. 129 kr.3. Saft i massor blir det allt som oftast när man har barn hemma, vi har glasen sedan tidigare så jag skulle gärna  vilja ha denna söta tillhörande kanna också. 129 kr.4. För några år sedan gav jag en sådan här kopp till min mamma på morsdag, nu är den tillbaka och lär dyka upp i mitt köksskåp också. Koppen heter Rosie och kostar 79.90 kr.Alla dessa ting finns eller dyker snart upp i butik.På tal om romantisk inredning och ting, ni missar väl inte Leila på landet som har premiär ikväll på TV4 + kl 21.00. Där lär vi få oss en rejäl dos av detta. Sedan när tidningen kommer ut i slutet på mars, ja då är vi nog romantiska i kvadrat :). Och på tal om inredning [2 då], vilket ljuvligt kök familjen Wunger fick fixat av bygglov igår. Stort som hela vår undervåning :). Jag har redan spanat av Blocket efter lampor att copycatta Mijas idé i programmet. Missade ni det så kan ni se det här några dagar till!Bild: Eget collage med bilder från indiska.com.

signature

13 comments

  1. Har precis avnjutit första avsnittet av Leila på landet! Härlig miljö, god mat och attans vad jag längtar till vårat alldeles egna smultronställe Lavendelbo! Förrutom den härliga sjön så har vi det lika idylliskt och mysigt!Saftkannan och kakfatet är givna på torpet i sommar!Håller med dig om köket som Bygglov med Mija i spetsen gjorde igår. Ursnyggt, perfekt och en dröm!Ha en fin torsdag/Caroline

  2. Jag sär jag sär (som LinusIda säger…) ibland är det sisådär att bo i en mindre stad särskilt när man får finfina tips om saker på Indiska som man gärna skulle vilja köpa och som de TYVÄRR då inte har fått in till butiken i den lilla stad jag bor i. Avvakta och se om det dyker upp var rådet. Men vad gör man då när man är sugen på något vårfint hem, tja det är bara att luta sig tillbaka och flukta på grejerna i din blogg och göra ett nytt försök i butiken nästa vecka…:):)Trevlig helg!

  3. jag tror du skulle gilla min favorit blogg.metrobloggen.se/falkman.mycket välskriven och rolig.

  4. Äntligen är det dags att vi alla underbara Mammabloggare ska få chansen att glänsa & njuta av massor av lyx, flärd, glitter & glamour! Och inte minst att få egen tid, tid som vi alla Mammor utan tvekan är värda! Kan Du komma ihåg när Du senast unnade Dig det?!Nu har Du Din chans! Vi välkomnar 100 Mammabloggare till årets händelse! En helt egen Gala bara för oss! Den går av stapeln den 4-5 juli 2009 på Sjöbacken Hotel & Konferens i Göteborg! Det blir ett fullspäckat dygn där Du som Mamma står i fokus i hela 24 timmar!Galans höjdpunkt blir en helt fantastik 3-rätters Galamiddag tillagad av Sjöbackens excellenta kockar och därefter en Award-utdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier!Vill Du hänga på?! Skynda Dig och förhandsboka Din biljett nu!Vi har endast 34 biljetter kvar!Inne på hemsidan kan Du läsa om vilka andra Mammabloggare som redan har förhandsbokat sin biljett!Hoppas att vi ses i Göteborg den 4 juli 2009!HälsningarMammablogg Galans Styrelse

  5. Åhh…så fin blogg!Och imorgon ska jag rusa till Indiska och leta efter det där kakfatet!!Kopparna var ju oxå underbara men köper jag mer kaffeporslin så slänger sambon ut mig…ha,ha! ;)Och, jag håller helt med dig ang.skon!Ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *