6 comments

  1. Ingen semla, sportlov eller bokrea för min del men på fredag äntligen får jag springa omkring och botanisera och förhoppningsvis införskaffa mina valda böcker. :) Blev faktiskt mest kokböcker och sen boken Rum som du tipsade om!

  2. .. böckerna som beställdes är på väg men en får vi stora och små ge oss till tåls innan de dimper ner i brevlådan i form av avi för avhämtning på närmaste ställe. En semla lär det bli idag för det är ju nästan ett måste trots att de inte hör till favoriten bland godsaker.Ha en bra snöig och fin dag.

  3. Tess: Den som spar hon har :). Vi ska bara kika en snabbis på rean idag, vi har beställt årets inköp från Adlibris så det blir nog till att vackert vänta på den leveransen innan vi kan fira fullt ut. Samma här, kokböcker för nästan hela slanten :). Hoppas du tycker om boken Rum.Fittanfes: Helt klart så :). Hmm, ingen hoppas jag. Dottern är skvatt galen i den katten så jag hoppas hon har några liv kvar … förlåt.Ampa: Jo det är ju samma här, men en liten sväng på vägen till bageriet för att shoppa semlor blir det idag. Vägen går via Åhléns, har för mig att de hade lite skoj till barnen för en billig peng. Skulle gärna äta en semla jag med idag men då jag äter uteslutande glutenfritt är det inte att tänka på. Darlig chokladbiskvi, here I come :).En riktigt fin dag önskar jag även dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *