Glam, Yta & Drama

Glam, Yta & DramaHär hemma är det allt annat än glam just nu, vi har tex sovrummet i vardagsrummet och väggarna i det blivande sovrummet väntar på att bli målade senare idag. Det visade sig nämligen att det fortfarande lyser i lätt rosa sedan Astrid hade rummet. Igår kväll så roade jag mig därför med lite glam och flärd på webben genom att titta på några av mina favoriter. Behöver ni också en dos glam och flärd då rekomenderar jag dessa pärlor:The CityTidigare var Whitney Port med i The Hills på MTV, men sedan ett tag tillbaka så har hon en egen show om hennes nya liv i NY. Hon jobbar för DVF, har en pojkvän som heter Jay och många vänner med lika många problem. Olivia hennes arbetskamrat är helt Over The Top, älska eller hata det är frågan det. Här hittar ni serien!StylistaVem vil bli den nya stylistan på Elle och vad kan man tänkas göra för att få platsen? 11 personer med olika bakgrunder tävlar om en position på Elle Magazine i NY, kläder för 100.000 dollar från H&M samt en betald lägenhet 1 år på Manhattan. Sevärd serie med massor av drama,  att se Anne Slowey försöka gå i de vrålhöga klackarna får man på köpet. Här hittar ni serien*!The Rachel Zoe ProjectRachel behöver inte fightas om en plats på Elle, hon är stylist sedan 15 år tillbaka. Hon driver numer sitt företag hemma, har 4 anställda bland annat Taylor & Brad. Hennes man Rodger driver även han ett företag och förtjänar en medalj för sitt sätt att tygla sitt humör :). Rachel gav 2007 ut boken Style A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, and Everything Glamour som är en av mina favoriter. Mycket glam & drama blir det men även många användbara tips, jag gillar mycket. Här hittar ni serien*! (Just nu spelas säsong 2 in)The HillsMTV:s lång körare har nu gått i 4 säsonger, serien är fortsättning på Laguna Beach och The Real orange County. Huvudperson är Lauren Conrad (LC) och serien handlar om hennes liv i Los Angeles tillsammans med hennes kompisar Whitney, Audrian, Lo, Heidi (till och från) samt en massa killar med Brody i spetsen. Lauren har studerat mode, givit ut en egen klädkollektion, jobbad på Teen Vogue och People`s Revolution. Ja det är väl typ det serien handlar om. Alla säsonger hittar ni här!En annan serie som tidigare fanns lite varstans att titta på är Flipping Out, en helt sanslös serie om Jeff Lewis och hans crew som flippar hus i LA området. Serien finns i två säsonger, håll utkik efter dem! På tv3 går nu Top Design en annan serie från fantastiska Bravo TV som är bäst när det kommer till Reality TV, den går lite trist tid redan vid 17.30 på vardagarna. Men spela in och titta när tid finns, rekomenderas. Ikväll är det dock höjden av all glam, den 81 Oscarsgalan går av stapeln. Vill vi i Sverige se den live så drar det igång kl 23.55 på Kanal 9. Heja Kate Winslet!Happy glam!* denna sajt behöver man inte ladda hem programmen utan det är bara att klicka och titta, men man får endast titta ca 70 min per dygn utan att sign up så det gäller att välja med omsorg :).

signature

10 comments

  1. Vad härligt med lite serietips! :) Jag älskar The hills och har ännu inte börjat kolla på The city, ska bli superkul! En inblick i ett lyxliv i N.Y är inte helt fel liksom… *drämmer sig bort*Har lagt till dig bland mina länkar, hoppas det är okej!

  2. Camilla: Åhh, gillar du The Hills så kommer du att gilla The City också. Lyllos sig som har det roliga kvar :). Vi kan alla behöva en dos lyx ibland, även om jag inte skulle vilja byta med någon av dem till vardags.Så roligt, Tack för länken!

  3. The Rachel Zoe project har jeg sett på, og stakkars han mannlige assistenten hennes. Han fikk jeg sååå vondt av, hun andre assistenten var skikkelig slem og ondskapsfull mot han. Fikk nesten lyst til å klaske henne hardt i bakhue. hahaha :)Rachel Zoe fikk jeg faktisk et veldig positivt inntrykk av, nå hadde jeg lest mye ille om henne særlig på siden til Perez Hilton. Huff, han er ille haha :)

  4. Mette: Ja man lider helt klart med Brad, men jag tycker ändå att det var Ty som var taskig emot honom. Rachel var rätt så cool på den fronten. Han är ju så söt killen, hoppas att han har det lite bättre i säsong 2 :).Ty tycks ond ja, mycket ond ;).Jag gillar henne också, under all yta och glamour så är hon som alla oss andra och vågar dessutom visa det inför alla tittare, det tycker jag är starkt. Kan dock tänka mig att Perez äter Rachel till frukost rätt så ofta :).Ser fram emot säsong 2.

  5. Jag har faktiskt inte sett någon av dessa serier… min favorit of all time är Desperate Housewives. Den brukar jag ladda hem och se på… orkar inte vänta på slöa Kanal 5 som ska vara så långt efter USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *