Reashopping

Visst vill man bara se framåt nu, välkomna våren med tunnare jackor och fina skor. Men faktum kvarstår att vi får ge oss till tåls ett tag till, och med tanke på detta så har jag reashoppat två nya jackor. Kappan (som är lite för kort för att kallas kappa anser jag) har jag spanat på sedan förra sommaren då katalogen först kom, men det blev inget köp. Främst för att jag i vanlig ordning inte kunde bestämma mig för vilken färg. Nu blev det en i mörk beig som nu var nersatt med 60%. Jag tänker mig att denna kommer att passa finfint till mörka jeans och svarta stövlar. Kappan har fått både ris och ros i kommentarerna, de som varit negativa har tyckt att den är lite väl vid men det kan jag tycka att det är snyggt om man har något tajt till.Den andra jackan kallas för vinterjacka, men även här är jag lite oense med ordvalet. Parkas skulle jag nog hellre beskriva den som. I alla fall, samma sak här 60% rabatt och perfekt att hämta och lämna i på skolan när det blåser kalla vindar som idag. Jag valde den som var mörkgrå, då jag sett en tjej som hade den på sig när hon julshoppade på Åhléns och tyckte att den var grymt fin, men då var den lite dyr kände jag. Nu är den min :).Bild: Eget collage med bild från ellos.se.

signature

10 comments

  1. Jag har kappan i grönt och älskar den! Har fått många kommentarer om hur fin den är. Enda nackdelen är att den lätt blåser upp i nederdelen, men det har jag löst men en liten dold tryckknapp

  2. Kul att du är tillbaka i “cyber’n”! Skynda att fynd var uppmaningen, och det gör jag gärna. Parkasen ser jättefin ut och 60% – riktigt bra! Blir spännande att se den i verkligheten.

  3. Hej! Roligt att läsa dina inlägg igen!Jag har också tittat på parkasen, men funderar fortfarande. Mest på hur tunn den blir utan fodret. Om man kommer kunna ha den i vår och kanske t o m kalla sommardagar.Du kan väl berätta hur den är när du får hem den?!

  4. Birka: Vilket bra tips med den dålda knappen, det ska jag absolut ge mig på och testa också. Tack :)BirgittaJ: Ja inte kan jag hålla mig borta från cybern länge inte :) Hoppas att du kommer att bli nöjd med parkasen :).Hej HelenaJamen visst var de fyndigt :). Såg att C fått nya fina saker också från rean. Jag hör av mig till dig till veckan så kanske vi kan ta en fika? Japp, våren får gärna komma nu. Idag var det faktiskt snudd på att man kunde ana den, ljuvligt :)KramJohanna: Jag tror att den går fint att använda utan foder under våren och kanske till och med lite kyliga sommardagar med regn och rusk. Jag trivs mycket bra i min måste jag säga :).Rocketqueen: Eller hur :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *