Kärlek, Vänskap & Cupcakes:

Lipstick Jungle - Ikväll på TV 3I fredags sändes det sista avsnittet av Lipstick Jungle i USA. Tydligen så var det ett rätt så öppet slut så än vågar man hoppas att alla de tusentals läppstift som fans av serien skickat till cheferna på NBC i hopp om att de inte ska lägga ner serien kan ha lyckas och det blir en tredje säsong. Men i väntan på om så är fallet så startar serien från början i kväll på TV3 för den som är sugen på lite kärlek, vänskap & cupcakes :)!Wendy: I lost my virginity in moccasins.Nico: You remember what shoes you wore?Wendy: It was the most memorable part.Bild: Eget collage med bild från nbc.com.

signature

14 comments

  1. Åh hoppas hoppas på en säsong till!Jag älskar serien och “sista” avsnittet kändes inte som ett slut!

  2. Linruz: Mycket nöje ikväll, det är en fab serie :).KramHanna: Jag hoppas också på en säsong till, och chanserna är väl goda om sista avsnittet inte kändes som ett slut. Hoppas hoppas :).

  3. Oh, varför är det alltid de bästa serierna som försvinner? De gör inga fler avsnitt av “Dirty Sexy Money” heller. Min absoluta favorit. Och det finns hur många andra som helst som jag tyckte var jättebra men nej, puff – gone!

  4. tusen tack…………hade missat denna fantastiska timme av underhållning om det inte vore för dig – så TACK för tipset. Denna serie har gått mig helt förbi men nu är jag FAST………….igen- det går ju alldeles för lätt;)å HURRA för att du är tillbaka i “rutan” igen – god fortsättning på det nya åretKram Cicci

  5. Åh jag älskar denna serie. Kollade på det sista avsnittet, och ja det var väldigt öppet. Känndes inte som ett slut direkt. Men jag hoppas verkligen att denna serie får en säson 3, den är så pass underhållande bra!Tack för en bra blogg/Sandra

  6. Har boken och oj! så bra den är. Såg avsnittet igår och det bådar gott :-) Snyggt collage du gjort förresten – har du en wacombräda? Isf har du en förbaskat snygg handstil ;-)

  7. Alla: Jamen visst är det en bra serie, min favorit just nu. Läste senast idag att de inte bestämt sig än för huruvida det blir eller inte blir en ny säsong, hoppet lever med andra ord :).Nina: Förvisso har jag en bräda, men detta är ett teckensnitt. Min handstil är långt ifrån denna :).

  8. Haa, jag råkade hamna på reprisen av avsnitt 2 , ska verkligen försöka följa den (är askass på att följa serier) tyckte om den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *