Gott Nytt År!

Gott Nytt År!Jag har förstått via mejl och några komentarer att mitt blogguppehåll över jul i vissa fall tagits som en signal att jag nu lagt ner bloggen. Icke! Så lätt blir ni inte av med mig inte :). Faktum är att det hela är mycket enkelt. Jag har gjort vissa prioriteringar under någon vecka. Mitt jobb som frilansare är vansinnigt roligt, men ibland blir det lite för mycket pill med bilder och text. (Jag gör ungefär samma sak i mitt jobb som här på bloggen). Jag kände att jag jobbat för mycket den senaste tiden och ville spendera tid med min familj och mina vänner under jul och nyår. Jag tänker mig att det är som att gå till sitt arbete varje dag, man vill helst vara ledig över jul om det går för att komma tillbaka med nya krafter på det nya året. Så nej, ingen avslutad blogg. Bara en lite julpaus. Jag återkommer till veckan igen och om ni vill och har lust så ses vi då igen :).Stort Tack för 2008, det hade inte varit lika roligt utan Er!Gott Nytt ÅrKramBild: Provtryck från tinyprints.com.

signature

28 comments

  1. Hejsan Helena!Jag tillhör den skara bloggläsare, som anade att du säkert bara tog en välbehövlig paus. Framöver får du nog skriva en liten “förvarning” om, att nu avser du ta en kort paus för att ägna dig åt annat än bloggen ;DSå det kan bli . . . hoppas att du inte fick smäll på fingrarna . . . eller att någon fick alltför påtaglig abstinens . . .Jag ber att få önska dig och de dina ett synnerligen Gott Nytt År och hoppas att det nya året bjuder på en massa spännande upplevelser runt hörnet! Jag ser med stor entusiasm fram emot att få följa din inspirerande blogg under 2009!Peter – som då och då tar oändligt långa bloggpauser :P

  2. Helena! Önskar dig ett Gott Nytt År och hoppas att du får tid att ladda batterierna inför 2009. Ser fram emot nya snygga blogginlägg! Mvh Charlotte

  3. Hejsan!Klart du ska ta ett litet blogguppehåll när du känner för det, blogga gör man ju för sin egen skull, i alla fall gör jag det :-) Hoppas du haft en riktig skön julhelg och att du får ett gott 2009.Kram Ulrika

  4. HejsanKänns skönt att du är tillbaka!Har varit in flera gånger på bloggen men vad sjuton helt bort.Tack för underbar Nyårs luch med barnen.,och en mycket trevlig nyårs kväll ;))Ha det gottAnnette

  5. Hej Helena!Jag följer din blogg i stort sett varje dag och är en av dom som först blev lite orolig för att du kanske tog mer än en liten paus. Tack och lov att det visade sig vara fel, även om jag precis som Peter anade att så inte var fallet… Måste få framföra en önskan- jag gillar verkligen dina modekollage och tycker jag att jag har väntat allför länge på ett nytt sådant. Ser fram emot att snarast få ta del av lite nya vårtrender. Annars ser jag självklart fram emot att få följa din blogg under 2009. Den ger mig massor av inspiration. Måste också få säga att du är en fena på att skriva bra, jag gillar ditt språk.Glöm inte att snart göra ett modekollage…Susann

  6. God fortsättning på det nya året! Lite ledigt ska man alltid unna sig, som flera redan nämnt. Jag ser fram emot när det postas ett av dina inspirerande inlägg igen och önskar dig lycka till i bloggosfären under 2009! Din blogg har varit en stadig favorit väldigt länge och jag kan inte tänka mig annat än att det fortsätter så. Ska försöka att göra min stämma hörd i kommentarsfältet lite oftare bara…men ofta gör jag som Alfons Åberg och tänker att “jag ska bara..” först, och sedan ska jag skriva den där kommentaren! :-)/magnabus

  7. Klart man är värd att ta ledigt ibland! Bloggvärlden är dock lite stressad vad gäller den saken, uppdaterar man inte varje dag “som vanligt” så tas det snabbt för att man har övergett cyberspace ;-)/Zun

  8. Det är sådana här bloggar som fått mig att vilja ha en egen och till o med fått igång den. Till slut! Så mycket fint och inspirerande! God fortsättning på nytt år!

  9. Alla: Stort Tack för alla era fina kommentarer. Nu är det åter vardag och jobb och blogg står på agendan, det är skönt att vara ledig Men det är inte helt fel att börja jobba igen heller :).KramarHelena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *