Julkalendern 2008

Julen 2008 Nu har det blivit dags för oss på En mammas dag att önska Er en riktigt God Jul. Vi hoppas att Ni får några fina dagar tillsammans med familj och vänner. Vi ser fram emot att fortsätta mot det nya året, när vi nu svidar om till ett glammigare nyårsfodral för ljusare tider. Våra paket ger vi till Er – alla våra kära läsare. Det är Ni som gör utvecklingen av En mammas dag så rolig och så inspirerande. Med hopp om många goda stunder framöver! Från oss till Er – En riktigt God Jul!Vi vill också tacka för det stora gensvar som vår julkalender har fått. Det har varit ett sant nöje att vara tomtenissor. Stort tack till medverkande företag

signature

21 comments

  1. Hade aldrig hört talats om “Klara färdiga gå” så jag var ju tvungen att kika in där och genast kändes något oerhört bekant…. Ramarna kring bilderna!! -Tänka sig, på pixeln identiska med Cosas ramar. Så nu vet vi i alla fall att “Klara färdiga gå” hade hört talas om Cosas. Kakmåtten var hur som helst fina.

  2. Tusen tack!! Nu blev min Lucia-dag ännu roligare än den redan är! Jag önskar er en likaledes härlig dag. :)

  3. Tusen tusen ! Blir så himla glad över att jag vann! En liten julklapp till bara mig ;) Älskar er blogg !Önskar er en God Jul & Gott Nytt År. :)

  4. God Jul och ett gott nytt när det är dags för det ser fram emot En mammas dag 2009 men först och främst önskar jag dig en skön och härlig julhelg tillsammans med nära å kära. På återseende!!

  5. HejsanTack för det jätte fina JUlkortet..Underbar bild på min lilla gud dotter som blivit så stor.Längtar till Tisdag då vi får komma och fika och byta julisar.Jag har mysderssen på och ligger i sängen med datorn och slappar. och väntar på att sonen ska komma från sin pappa till mig.Då blir det att åka och fika hos en kompis.Ev besöka pulkabaken… om de inte blir för sent och mörkt.Ågren för att besikta bilen i morgon.Ska inte vara några promblem. Men man hoppas att besiktnings gubbarna har haft en fin jul.. fått det dom ville i paketen och är på bra humör ;).Hoppas du får en fin söndag!Ha det gottAnnette

  6. God jul, eller god romjul får jeg vel heller si nå som det er allerede blitt 29. desember. Snart nyttårsaften. Da skal vi vel glitre? :)Håper du fikk mange fine presenter ja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *