Swedish Edition

Ikeakatalogen 2009Ett annat omslag, lite bättre koll på priser och mått får vi nu när årets Ikeakatalog i alla fall finns att bläddra i på webben. Nytt för i år är även webb-tv, där man kan dela med sig av sina egna filmer och bilder på hemmets favoritlösningar eller bara inspireras av andra. Kul idé! Vilken dag som helst nu så säger det DUNS i brevlådan, vilken dag som helst :)!Här finns länken till katalogen!Bild: Ikea.se

signature

11 comments

  1. Härlig läsning! Jag blir som vanligt jättesugen på att göra om massor hemma, men ska försöka hejda mig lite i alla fall… ;)

  2. Oh ser fram emot att bläddra i den jag med!Alltid lika kul att se vilka nyheter som kommit!Kikade igår lite på aftonbladet .se ,där hade de satt lite betyg på olika nyheter!

  3. Jag längtar! Läste någonstans att det skulle släppas idag, den 14 september!! Är ledig imorgon, så det skulle passa utmärkt med en IKEA katalog & en stor kopp kaffe i en stol ute i solen…

  4. Idag fick jag tag på en katalog i Chicago! Den skulle inte finnas att hämta förrän den 1 september, men idag låg den där i högar, så jag knyckte snabbt åt mig tre stycken som jag ska dela med andra svenska hemmafruar här i väster ;) Hoppas eran kommer snart.

  5. Alla: Jamen det är samma här, komsi komsi hem till mig också! Längtar!Anna: Lyllos! Hoppas att du fick en mysig stund i går :)!Pethra på Inredningsbloggen: Jajamen det har jag sett, så även att du hade en egen mapp. Din bokhylla med tidningsförvaring är fab :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *