Gott i Kopp [Del 1]

Gott i kopp (del 1)Johan fick härom dagen syn på en stapel med koppar på diskbänken:- Jamen lägg av, har du köpt fler?En befogad fråga då jag svor dyrt och heligt (I stundens hetta) att jag INTE skulle köpa mer porslin innan vi flyttat och fått mer plats. En webbutik och fyra koppar med lika många fat senare så är det bara att inse att här gäller det att tänka snabbt!- Ja, jo men dessa har ett syfte. De är till en ny kategori på bloggen. Tänk … tänk … Gott i Kopp :)!Så idag inviger vi den nya kategorin, Gott i Kopp! Det finns ju massor av saker som är just det så dessa koppar ska vi nog få fart på. Vi börjar med det mest uppenbara, en god kopp te. Denna dag var det Kusmi te och till det hembakad rulltårta eller drömtårta som den egentligen heter. Jag bakade den efter detta recept men i smörkrämen blandade jag i lite kokos då det är Astrid och Johans favorit. Rulltårtan är helt i linje med min nya glutenfriakost men rimmar illa med mitt GI-ätande. Men ibland är det ok att unna sig något lite extra, som sista dagen på semestern till exempel.Foto: Helena – En mammas dag.

signature

13 comments

  1. Ha..ha…Jag skulle velat sett Johans min vid första ögonkastet med kopparna…*L*..Men som vanligt…slutet gott allting gott…:-)

  2. Åh så sugen jag blev på rulltårta , gillar det så mycket men lyckas aldrig med bakandet av en sån.Superfin kopp klart du måste ha de!Kram

  3. Hahaha, du får tio poäng av mig för den snabba förklaringen! Jag köper alltid muggar. Sambon blir mer förvånad om jag inte köper muggar. Nå han ska inte säga så mycket, han har nästan lika många fordon som jag har muggar… ;)

  4. Åh vad längesedan jag åt drömtårta!! Nu bara vattnades det i munnen! Blir nog en omgång bak i helgen…. Jättefint porslin! Förstår att webbutiken nästan tvingade dig att klicka hem det… ;-) Har också varit med om det, att webbutiker liksom skriver efter en… Då bara MÅSTE man ju köpa – lite ofint annars ;-)Ha det så bra! Kram!

  5. Håller med er andra, fantastiskt fina koppar. Måste också beröma dig för dina bilder. Bra kvalité, och superfina kompositioner. Alltid vackra att se på.

  6. Alla: Jamen visst är det något allderles speciellt med porslin som män bara missar ;)! Dessa gick bara inte att motstå. Rulltårta, mycket svårt att motstå även det, haha!Mange: Hehe, ja du det var en syn det ;)!Pia: Tusen Tack, så roligt att du tycker om bilderna. Nu satte du guldkant på min kväll :)!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *