Mina Favoriter [Höst]

Inför höstenEgentligen så var tanken att jag idag skulle ta tag i badrummet och rensa lite bland burkarna där inne. Det är inte klokt vad man spar på små burkar och flaskor, men det slutade med att jag satt på golvet och duttade i alla burkar istället så nu ser det värre ut än någonsin. Imorgon så ryker allt det gamla för att bereda plats för dels lite nyköpt men även trogna favoriter som ska bli lättare att hitta. Dessa är mina favoriter i höst:1. Moringa Body Butter från Body Shop, är len som silke och doftar gudomligt. Passar mig perfekt då jag sällan använder vanlig parfym.2. Egentligen är detta Johans, men då jag gillar att det är en mild scrub men med bit i då det är pepparmintolja i den så händer det att jag lånar lite ibland :)!3. Mera mint, denna scrub för hela kroppen från Philosphy har jag använt upp några stycken vid det här laget. Det svider lite både i näsan och på kroppen när man använder den men rackarns så fräsch man känner sig när man är klar.4. Höstens nagelack här hemma går i en glammig brun/guldigton. Täcker bra och torkar snabbt, dessutom så är det rea på det just nu.5. Denna fick jag med som prov förra gången jag beställde från HQ-hair, och tyvärr är den snart slut. Mycket skön på och håller jättelänge.6. Denna fick jag av en kompis i hopp om att jag skulle använda den att plocka ögonbrynen med. Detta har dock inte hänt än då jag ser galen ut om de plockas. Men en och annan sticka har den plockat ut med bravur!7. Även denna är en gåva, eller snarare premie från någon tidning. Jag gillar de mesta jag testat från Face Stockholm och denna var inget undantag. Lätt att sätta på och lätt att få bort.8. Anatomicals är ett roligt företag med bra produkter, denna balsam är en av mina favoriter. Håret känns faktiskt renare och mer resonabelt efter att jag använt det. Ack så slut här hemma nu dock, en av flaskorna som åker imorgon.9. Badskum som doftar som sockervadd. Inhandlades i våras när jag GI:ade som mest. Tänkte att denna skulle vara ett fint substitut för godis :)! Astrid är såld på denna, Pink sugar var det ja!10. En urbra tvål till ett helt ok pris. Mina fötter var en trist syn i våras och dammades av inför sommaren med denna. Nu är det åter dax att köra den ett tag för att bli av med sommarslitaget.11: Elizabeth Arden Eight hour cream,  bra till näst intill allt. Finns alltid på hyllan här hemma. Älskar glasburken men den tappade Astrid i golvet så plasttub får det bli. Familjen är inte lika glad i att jag sliter fram denna tub i tid och otid då den inte doftar så gott, men gör gott det gör den helt klart!Nu till en annan typ av smink, insåg just att jag inte sett de två sista avsnitten av Lipstick Jungle. Den som spar hon har!Bild: Eget collage med produkter från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Hejsan Helena!Får väl erkänna att jag inte har någon större erfarenhet av de produkter du visar. Dock med ett undantag — Eight Hour Cream. Hemma hos oss har den också kommit att bli något av en huskur. Den är *riktigt* bra – som du antyder doftar den dock inget vidare. Att kyssa Ann efter att hon precis smörjt in läpparna med EHC är ingen större smakupplevelse. Då föredrar jag faktiskt lip gloss med smultronsmak (fast det använder ju inte Ann å andra sidan. . .). Här hemma används plasttuben – har aldrig sett den där häftiga burken.Kan det stämma att EHC ursprungligen är en crème för vård av sårskador på hästar? Har hört det en massa gånger men ännu inte fått det verifierat.Min Pappalyx har så långt bestått av Biotherms serie för män. Deras tvål- och fuktcrèmer är helfräscha och det känns faktiskt lite lyxigt att skämma bort den åldrande huden ibland (har lite problem med kontinuiteten tyvärr). Tidigare hade dom en doft som hette Aqua Fitness – min stora favvo, som tyvärr plockats bort ur sortimentet.Nu skulle man ju kunna tro att jag är Jean-Pierre Bardas brorsa men så är inte fallet. Jag passar på att “lyxköpa” på flygplatser och saknar sedan disciplinen att kontinuerligt använda produkterna. Pengar i sjön skulle man kunna säga men produkterna ser i alla fall snygga ut i badrumsskåpet ;)Keep it up Helena!Peter :PP.S.Den där fotscrubbern skall jag nog kolla närmare på (Är Johan nöjd?). My feet look like a mess . . .P.S. 2Brooke Shields har faktiskt vuxit till sig rent skådespelarmässigt sedan The Blue Lagoon (nu är det ingen tvekan – Peters Projekt-Peter är verkligen Jean-Pierre Bardas brorsa ;D

  2. Hejsan Helena Det va länge sedan… Men så är det med sommar och inget är som vanligt…Jag tar i mot vardagen med lite tacksamhet facktiskt..Jag och din gudson åker till Kreta om 3 veckor…Så vi börjar hösten med semester hihih….;)Vila upp oss efter sommaren hihi…Kram hälsa familjen.Annette

  3. Tack för ett inspirerande collage!!! Vi håller på att flytta och då blir det också dags att uppdatera badrumsskåpet – oj var roligt!!!

  4. Många fina saker där i…är nyfiken på den Philosophy skrubben. Frå nog fundera på att rensa i mitt badrumsskåp jag också :-)

  5. Mmmmm massor med härliga tips. Skönt att pyssla om kropp, hår, hud och naglar lite extra efter sommaren. Blev stormförtjust i bland annat nagellacket och body butter från Body Shop. Gillar även “eight-krämen”. Ett numera måste i vårat hem. Snyggt och inspirerade kollage. Tack för alla tips! //Kram Märit

  6. Peter: Ledsen för sent svar! Jag kan tänka mig att det inte är så lätt att hålla reda på alla dess produkter och burkar om man är kille och inte behöver dutta med dem så ofta :). Eight Hour .. är fab, glasburken körde de som limited edition ett tag vet inte om de är så lätt att få tag på numer. Urbra, men minus för doft.Jag har hört två versioner om krämen, den ena att det var till hästar och den andra att de var en salva till en liten kille som slagit knäna. Tror att båda stämmer och att det tog just 8 timmar tills det såg bättre ut.Biotherm är också bra, fina produkter som känns att de fungerar. Men då jag är förpackningsnörd av rang så är det allt för sällan som jag köper dessa numer. Ska nog ta och ändra på det :)!Det är samma här, oftast så beställer jag av kopisar eller mamma om de åker utomlands. Att köpa dessa produkter här hemma skulle sätta djupa spår i plånboken. Då fick man välja någon och sedan var det bra.Fotscrubben är min och den funkar jättebra. Då den inte har en påtaligt femenin doft så skulle de nog funka fint även till män med slitna sommarfötter :)! Johans scrubb är för ansiktet och den är han mycket nöjd med.Haha, du är rolig du Jean Pierres brosa :)!Vera: Jajamen här finns en till :)!Pethra: Det är lite konstigt det där med badkar, när jag inte hade något då pratade jag ofta om varma bad. Men nu när vi har ett så är det lååååångt emellan gångerna som jag badar. Men det är bra härligt när man slår till :)!Nettan: Låter ljuvligt med utlandsresa, vi hörs innan dess hoppas jag ;)KramLo: Åhh så härligt med flytt, längtar tills vi hittar ett hus som passar och alla mina burkar får mer plats. Lycka till med flytten :)!Mia: Scrubben är urbra, kan även tänka mig att den är perfekt om man är förkyld då den är så mintig :)!Jellon: Tusen tack! Nagelacket är mycket fint, rekomenderas varmt. Om du köper body butter från Body Shop, håll den borta från små händer. Astrid älskar den och vill smörja sig flera gånger om dagen. 5 – år och redan dyr i drift ;)!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *