Illsöt!

Blommigt?Det ska ju vara blommigt i sommar om man vill följa modet, och det vill jag ju så klart. I vanlig ordning så utökas garderoben med några väl utvalda plagg som är en smula “hetare” för säsongen. Jag gillar blommigt, tycker att det är vansinnigt sött och har säkert köpt 10 olika klänningar som alla hittat tillbaka till butiken då de sett helt knasiga ut på mig. Vande mig vid tanken på att den blommiga klänningen får gå bort för min del, Men så hittade jag denna hos Topshop och börjar bli Ja-sägare igen! Denna är illsöt, klick klick och så är den på väg hem till mig. Den är för kort för mig att ha som klänning (ser det ut som i alla fall) så jag tänker mig den mer som tunika med svarta tights och ballerinas (standard) till.

signature

7 comments

  1. Väldigt söt klänning/tunika härligt att du nu hittat en som passar dig (förhoppningsvis även när den kommer hem till dig också:)!). Tycker det är så svårt med blommigt och mönstrat men det är väldigt väldigt fint, på andra!Hoppas vi får höra hur det blev när den väl kommit hem till dig.Hur har det gått med Fingerborg, jag har missat om det gick vägen i helgen eller ej??

  2. Ampa: Haha, precis det återstår att se om den passar på också :)! Håller med dig, snyggt men ack så svårt. Jag ser lite väl mycket tant ut i de modeller jag testat. Jag avlägger rapport när den är provad. Hoppas på flipp men är beredd på flopp. Ursöt på bild i alla fall :).Lilla Fingerborg kunde i söndags räkna upp alla 3 namn klockrent (oftast i alla fall), men i morse så var vi tillbaka på Fingerborg igen. Tror att det kommer att vara Astrid …. Heum ….. Edit …. Heum …. Vad hette det nu ? ….. Heum …. Fingerborg … Eller vänta ….. Joo, Fingerborg!Charmigt lika så!

  3. Hejsan. Jag blev så förtjust i de vita utemöbelstolarna från Ellos som du visade innan sommaren och tyckte det var så synd att dina var trasiga när du fick dem. Jag vet inte om du köpt några andra eller om du hittat men idag såg jag ungefär likadana på Coop Bygg. Tänkte bara tipsa. Tack för en fin blogg.MVH Juliana

  4. Juliana: Hejsan! Ja det där stolana var en sorglig historia det, synd & skam att sälja sånt skräp även om prislappen var låg. Såg dessutom att de fått in dem igen för ett tag sedan. Jag har provat några varianter som inte varit så bekväma så det har inte blivit något köp än. Jag ska definitivt prova de på Coop och se om de är lite bekvämare. Tack så mycket för tipset :)!

  5. Att ha det gott: Jamen visst är den ljuvlig :)!Daniel: Hejsan! Planen är att grilla gott efter att barnen gått i ett flaggtåg och dansat kring midsommarstången. Vi hoppas på massor av solsken och en lat dag :)! Hoppas att även din midsommar blir fab!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *