Just for Fun [Tori & Ernst]

Tori + Dean = HollywoodTori Spelling med maken Deans liv går ju att följa som en såpa på tv. Hon är helt carzy och han … ja vad ska man säga om honom? I alla fall så är säsong 3 nu igång och paret har just lämnat Inn Love för att återvända till Hollywood. Första avsnitt hittar ni här. Om man inte tröttnat på det söta paret efter det 10 minuter långa programmet så kan man lägga Tori & Dean memory här eller så kan du ta reda på Vem av kidsen från Beverly Hills 90210 Du är? Det är en smula förbryllad som jag konstaterar att jag är 70 % Steve …! Steve!Ett test till för en regning dag, Hur mycket Ernst är du? Detta test trodde jag att jag skulle få full pott på, men icke:Du fick 5 rätt av 10 möjliga Ja, några program med Ernst har du sett även om det är en bit kvar till full Ernst-koll! Ge inte upp – gör testet igen. Ernst blev inte Ernst utan ansträngning. Och en len röst.Några? I´ve seen them All! Det är bara minnet det är lite strul med. Nix, jag ger inte upp inte jag ska följa Sommar med Ernst slaviskt för att förbättra mina Ernst-kunskaper :)!Bild: Eget collage med bilder från oxygen.com samt Ernst blivande hemsida.

signature

13 comments

  1. Åh jag som älskar Tori å Dean såpan. Men jag minns inte vilken säsong som gått här på tv än … å jag får inte tag på dem på nätet =P *surar*

  2. Nina: Jag har lite dålig koll men jag tror att det är första som gått här hemma. Om du letar runt lite på oxygen.com så finns de med lite tur där. Om inte så får du en recap av tiden som gott i början på det länkade avsnittet.Icke sura, det är ju midsommar snart ju :)!

  3. Haha, 8 av 10 :D Kan vara för att jag bara tokälskar den karlen och hans galna och livsbejakande uttryck. Visst förskönar de en hel värld – eller i alla fall ett helt program :-)

  4. Steve hade varit fantastiskt i jämförelse med vad jag blev: MR WALSH! Hur är det möjligt? Jag bryter ihop!

  5. Hihihih, jag blev Kelly! *fnittrar*På Ernst-testet inget vidare… 3 rätt av 8 möjliga men frågorna var 10 stycken.Hur 17 gick det där till? *fnissar*

  6. Nilla: Låter lite skumt det där, men du kan din Ernst i alla fall :)!Petran: Haha, hmm ja du jag ser det som en fin linje där vad som är att föredra. Jag var i och för sig 50 % Valerie också så jag lever lite på det ;)!Busliv: Håller med dig, fattar ingenting ;)! Bravo där med Ernst, jag får öva lite i sommar som sagt!Zelion: Ja då får man gratulera till dig då :)! De tycks ha lite problem med det där testet. Men det låter som att även du får öva upp dina Ernst-kunskaper i sommar ;)!Almon: Kan du haja! Stetve – chock! Väntar med spänning på vad du blir :)!

  7. Almon: Ja fast var inte hon en tämligen rekordelig kvinna? Med andra ord, hellre Mrs Walsh än Steve! :)

  8. Kattis: Oj, men du får tänka som så att Mrs Walsh är en fin kvinna som vill alla det bästa. Det är inget illa i det :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *