En frisk fläkt!

Fläkt från RustaDet är kul med Rusta tycker jag, det finns så oändligt mycket saker och precis allt är billigt. Ja ok, den där bad-historien som de har vid utgången är grymt dyr men annars så kostar det inte mycket att shoppa loss där. Det jag gillar bäst och spanar längst på är alla deras trädgårdsprydnader, det som lyser och alla fågelbad mm. Nu har vi ju inte så stor tomt så det får inte plats hur många av dessa pryttlar som helst, men man kan ju drömma sig bort till en framtid far far away … Något som vi har plats för och något som vi behöver är en fläkt, den lilla sommar som hunnit vara i år fick oss snabbt att inse att här måste det investeras i något som vispar runt denna luft som annars står stilla. I en tidning ( minns tyvär inte vilken) så hade de med denna ursöta retofläkt från just Rusta. Enligt tidningen så kostar den endast 149 kr, om så är fallet ska jag låta vara osagt. Tidningar har ju haft fel tidigare. Men om det stämmer, då är detta ett fynd! Fläkten finns i 4 färger och förmodligen så låter den en hel del, men som inredningsdetalj batraktad så är den ljuvlig. Dagens favorit!Bild: Eget collage med produktbild från Rusta.

signature

8 comments

  1. Oj vilket läckert fynd… Jag gillar rusta, ibland kommer dom med superkuliga grejor:)Ha en fin dag!Hälsningar Mia

  2. Mia: Stämmer priset från tidningen så är det ett fynd :)! Man får leta lite bland det gigantiska utbudet, men fynd finns helt klart! En fin dag önskar jag även dig!Stämningsfullt: Jamen visst är den söt! Jodå, fynd finns även på Rusta :)Kram

  3. Anne: Jag måste svänga förbi där imorgon och spana på den, samt kontrollera priset. Ja när Rusta är bra då är de riktigt bra :)!

  4. Hej! Jag såg den på sidan 51 i senaste Elle Interiör och där stod det att den kostade 249.. Fortfarande ett ganska trevligt fynd dock! :)

  5. Linnea: Låter ju kanske mer rimligt det priset, men som sagt fortfarande ett fynd :) Jag läser inte så ofta Elle Interiör så det kan inte vara den jag läste det i, blir snart galen då jag bläddrat i tidningar större delen av eftermiddagen och hittar den inte.elmi: Bilden är en pressbild på vårens och sommarens sortiment från deras sajt. Hittade den inte heller på deras “vanliga sida”, jag ska kika in i butiken i Gävle imorgon och höra mig för lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *