Fingerborg

Helgen är här!Nu har vi haft i stort sätt alla typer av avslut man kan ha, det har varit: Picknick, aslutningsfest, jobbavslut mm i dagarna 3 men avsluten till trots så är det några veckor kvar till semester här hemma. I dessa bråda (men ack så trevliga) dagar skulle man behöva några timmar till per dygn. Bloggtimmar, för tyvär är det ju oftast denna mycket trevliga aktivitet som får flytta lite på sig när tiden blir knapp. Men jag har inte glömt bort er, jag lovar :)!Nu är det dock äntligen helg och vi ska planera plankbygge på baksidan. Även om vi har mycket fina grannar så vill man gärna ha det lite mer privat när man ligger på sin baksida och solar. Planering i helgen som sagt och bygge i veckan är tanken. Det är Johan och en kompis som kommer att stå för byggerierna, själv planerar jag att inta rollen som Lulu Carter. Jag piffar med andra ord! Vi har även en annan sak vi måste ta tag i här i helgen. Astrid måste lära sig sina 3 namn. Inte helt lätt att lära sig har det visat sig:Mamman: Astrid Edit Ingeborg, kan du säga det?Astrid: Astrid Edit Fingerborg!Mamman: Ingeborg ….!Astrid: Ingeborg!Mamman: Jamen precis, då kör vi igen då. Astrid Edit Ingeborg.Astrid: Astrid Edit Fingerborg! Blev det rätt?Ja vi har lite att öva på med andra ord :)!Hoppas att ni alla får en finfin helg med massor av sol!Btw: Min mejl har strulat sedan ca 1 vecka tillbaka så jag kan inte komma åt alla era fina grill-tips. Jag lägger ut dem så snart jag bara kan. Tack och lov så hann jag skicka iväg vinsterna till Angelica, Sandra, Johanna & Emily innan mejlen gav upp. Grattis till er och stort tack till alla för den fina grill-inspirationen!Bild: Illsöt vas som blev ett av mina fynd från rean hos Isabella Smith.

signature

14 comments

  1. Ha ha ha! Vad roligt!!! Jag heter Ingeborg i andranamn. Och har i hela mitt liv blivit kallad för Fingerborg av min retige storebror. Dessutom har också nu mina barn hakat på det där och lagt in en hälsningsfras på min mobil. Varje gång jag slår på mobilen står det “Ha en bra dag Fingerborg!”. Trevlig helg! //Jellon

  2. Hej,Ja, den är verkligen söt, vasen du fyndat. Men, går den att beställa? När man klickar sig fram till vasen, så står det att den inte går att beställa utanför Danmark. Synd!

  3. Hahaha! Underbart! Min sexåring heter Valentin (släktnamn) i tredje namn och han hade länge svårt att uttala det. Vattentil blev det. :-). Kram och trevlig helg!

  4. Anne: Vi föräldrar älskar namnen, men det tycks vara en smula koplicerade att säga :)! En riktigt fin helg önskar jag även dig.Jellon: Aha, en Fingerborg till :)! Så sött med hälsningsfrasen, de kan de små!Trevlig helg!Birgitta: Så skumt, då jag beställe min för någon dag sedan så stod det inget om att den inte levereas utanför Danmark. Den ligger även med i listan på beställningen. Jag tycker den är så fin så jag hoppas att den dyker upp med det andra som jag beställt. Men jag blir ju osäker nu!Lisa: Hejsan! Så roligt att du hittat hit :)! Tyvär så är jag usel på allt sådant då jag överlämnat detta till maken. Tror dock att det finns bra hjälpsidor där ute där man kan följa en manual. Hoppas att det löser sig!Kram

  5. Vilda: Ja hon är en sötnos den lilla! Så sant som det är sagt, det är inte alltid lätt inte ;)En finfin helg önskar jag även dig!Kram

  6. Söta lilla Fingerborgen! ;) Jag tror jag skrivit det förr, men det tål skrivas igen.. Underbara namn hon har, Astrid!!

  7. Fingerborg … så gulligt!:-)Apropå plank så blir det så härligt ombonat med ett sådant. Vi har tyvärr en granne som tar ILLA UPP om vi försöker “bygga in oss”. *suck*/B

  8. Alla: Nej det är då sannerligen inte lätt detta inte. Men det går framåt, så snart heter nog barnet Ingeborg med lite tur :)!Birgitta: Ja det är ju det som är lite trist, att det uppfattas fel att sätta upp ett plank. Man kan faktiskt tycka om sina grannar även om man vill kunna ha det lite mer privat och ombonat på tomten.Kristina: Tackar, ska kika in sedan och se vad det är för myter du tagit död på :)!Almon & Mamma Mia: Astrid är ett så sött namn tycker jag (uppenbarligen), men det var först idag som jag tog reda på vad det stod för. Gudaskön, stod det under namnet Astrid. Fint även det :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *