Piggelin

Pigg som en gasellEfter att ha mått uselt sedan fredagnatt så har det idag börjat vända, humöret är åter på topp och väskor packas fulla med pryttlar inför ytterligare en trip med Nalleresor*.  Tydligen är de ett helt gäng som är på väg via fåtöljflyg till ökland just nu. Astrid spelar rollen av den smått uppjagade mamman:- Men det var väl också hela tusen fotingen! Vad har jag sagt till dig Zebran, nu sitter du ner på din plats. Om det ska vara på det här sättet så lär vi inte flyga mer, hör du det Zebran? Man måste lära sig att lyssna! Titta på Bella Elefant, hon sover hon! Åhh nu skulle det sitta fint med lite kaffe, Johan häller du upp? Nu känner jag livet i mig folks!Allt är åter som vanligt med andra ord, I löööv it!*Astrids nalle har ett eget flygbolag, som han driver i fåtöljen i vardagsrummet.Bild:Privat/ Helena- En mammas dag

signature

11 comments

  1. Har inte följt din blogg, första gången jag är inne..Tänkte bara tala om att du är kändis hos en bloggare på WordPress.. Själv får jag säga att jag aldrig stött på ett större fån i hela mitt liv, men här är hennes sida och inlägget där du finsn med i alla fallhttp://friherrinnan.wordpress.com/2008/02/26/8-tips-for-en-bra-uppfostran/Mvh, Mrs Mulatt

  2. Helena: Sannerligen är de det! :)Mrs Mulatt: Jo jag har sett det där inlägget, lite trist är det ju men samtidigt helt omöjligt att ta på allvar. Tack för att du hojtade till.

  3. Ungar är för härliga. Fantasin och lekfullheten, vilka rikedomar .När jag var barn, reste jag i fantasin och berättade vitt och brett de mest vilda historier om platser, länder, äventyr jag varit med om. Vår son när han var liten reste på mormors resväska som hade hjul. Han reste till pippivippi. Tänker på Olle Adolfssons “Barn är ett folk”Det är förstås inte ett dugg roligt när dom är sjuka, vare sig för föräldrarna eller barnen själva. Men jättehärligt , när dom tillfrisknar,livet återvänder, leklusten, nyfikenheten åter syns i deras blickar. Din blogg är KANON!!!!!!Kör på!!!

  4. Harligt att ni mar battre allihop och hoppas ni far fortsatta vara friska nu resten av varen. Fantasin verkar vara pa topp hos Astrid iallfall.

  5. Mamma C: Ja nu får vi hoppas att vi klarar oss ett tag, hu så trist det är med alla dessa sjukdomar.Margareta: Det är något visst med barn och deras väskor, de hjälper dem helt klart att inspireras och hänge sig totalt i sina lekar. Ljuvligt! :)Nej det här med sjuka barn är jag usel på, jag lider så med henne. Och sen när de börjar pigga på sig och ser ut som små fågelungar. Så otroligt blödig av sånt. Åhh Tack så mycket, så glad jag blir nu! :)Desirée: Ja nu räcker det, med virus och baciller. Hela Sverige tycks ha fallit för någon eller några av dem, nu ser vi framåt igen! :)Att ha det gott: Ja, nu känner vi livet i oss igen! :)Birka: Sannerligen!:)Fru A: Ja, det känns bra det. Nu duckar vi fortsatta sjukdomar från dagis! :)Annika: Tack, så roligt att du roas av hennes filosofiska tankar om livet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *