Filmtips!

Systrar i jeansDet regnar ute, hela familjen är mer eller mindre sjuka och livet känns tämligen trist. Suck! Allt man vill är att krypa upp i soffan med en filt och en bra film. Ikväll blir det Systrar i jeans, jag såg den på bio för något år sedan och tyckte att den var ganska söt. Inget mästerverk, men söt. I filmen återfinns 1 st Gossip Girl, 1 st Gilmore Girl, 1 st Ugly Betty samt 1 st Girl som är med lite här och där.Systrar i jeans är baserad på Anne Brashares ungdomsbok om fyra väninnor som ska spendera sin första sommar någonsin ifrån varandra. Vännerna delar ett par magiska jeans som de, sina olikheter till trots, alla kan bära. För att hålla kontakten skickar de jeansen mellan varandra och delar på så vis med sig av alla händelser och äventyr som inträffar under sommaren.Och eftersom jeansen funkade så bra första gången så kör de igen i sommar!Systrar i jeans visas ikväll kl 21.00 på Tv3.

signature

9 comments

  1. Boken älskade min lillasyster, filmen tyckte jag var så där. Men det är inte så mkt annat på tv ikväll så det blir nog att se den iallafall!

  2. Tindra som jag: Så fint, hoppas att du får en trevlig stund! Linnéa: Jag har också läst boken och precis som din syster så älskade jag den. Filmen håller inte samma klass, och den är inte superbra men jag tycker nog att den är lite söt i alla fall. :)

  3. Malin S: Jamen visst är hon söt och duktig, Blake Lively. Min nya favorit också! :)Mamma C: Boken är mycket bättre än filmen tycker jag nog. Den kommer säkerligen igen eftersom den nya filmen kommer i sommar.

  4. Jag såg faktiskt den filmen igår. Fastnade för den då “mina” praktikelever har läst boken (tjejerna i varje fall). Söt film hur som helst!

  5. Maria: Jag såg om den nu när den gick på tv, och jag måste säga att jag tyckte att den var bättre från tv-soffan än biosalongen. 3/5 alla gånger! :)

  6. One admits that men’s life is very expensive, nevertheless some people require cash for different stuff and not every man earns big sums money. Thence to get fast loans and secured loan would be good way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *