Nya kollektionen …

me&i våren 2008Kl 10 idag var det premiär på sajten för den nya kollektionen. Jag gillar denna kollektion bättre än den förra, dels för att det finns lite med kläder för mammor och pappor men jag tycker även mycket om färgerna. Ett annat plus i min bok är att det finns mer av en mix denna gång, det finns något för alla. Det erbjuds kläder med lite tryck och kläder med massor av tryck, starka färger och milda färger allt i en enda glad röra. Nice!På söndag ska jag på mitt första party för säsongen, det ska bli kul för kläderna ser oftast annorlunda ut live. Oftast ser de så mycket bättre ut och man sitter där med beslutsångest, vad ska jag köpa *trum trum med lilla pennan* vad ska jag köpa ….? Jag är dock ganska säker på att jag hoppar trycket med varmkorv på. Däremot skulle jag gärna glida runt i denna klänning i sommar, lovely!Om man vill köpa kläderna men inte gå på ett party eller vara värdinna för ett själv så finns info här!Ger nu tummen upp eller ner för den nya kollektionen?Bild: Eget collage med produktbild från meandi.se

signature

15 comments

 1. Har hunnit blogga även jag, och skrivit precis samma sak om korv med bröd ;) Jag är mkt imponerad av kollektionen och ja, mkt bättre än höstens!! Absolut tummen upp!! Det kommer att bli knepigt att bestämma vad man ska köpa, för det lockar onekligen till en hel del!//M

 2. Minks: Haha, ja du idag får de massor av reklam från alla nyfikna bloggare! :)Nja ingen korv med bröd tack, men mycket annat skulle jag kunna tänka mig helt klart. Mycket finare än i höstas då jag blev ganska besviken på utbudet. Det kommer att bli svårt på söndag, den saken är klar! ;)

 3. Jag gillar! Vill ha samma klänning som du!Hösten gillade jag mycket också Favoriterna var Monstertröja i rött och krokodiler med de blå-gula svettisbyxorna till. Jag hade hoppas på ett par likadana sådana byxor denna säsong med i andra färger. En favorittröja denna gången tror jag är den med bilar som inte syns ännu annat än i katalogen tillsammans med jeansen. Den vill jag köpa! Jag ska forthoppningsvis på party på måndag.

 4. forthoppningsvis, vilket nytt bra och passade ord jag kom på där utan att se det. Det var ju förhoppningsvis jag skulle skriva men tänkte också att jag vill dit fort! ;-)

 5. Visst blir det ett och annat plagg till sonen den här säsongen också! Härligt med alla färger! Vad kul med party redan på söndag! Trevlig helg!

 6. Helena: Mitt rum: Ja visst blir man glad av dessa färger! :)Nilla: Klänningen ser mycket lovande ut, lika så tunikan. Man får prova lite. Jag vet inte varför jag hade lite svårt för den förra kollektionen, men det kan ha varit att jag tyckte att den var lite mörk och för många tryck. Mycket gladare nu dock! :)Haha, ja det nya uttrycket forthoppningsvis var fab!Hoppas att du kommer i väg på party på måndag.Annika: Ja det är lite svårt att hålla sig, så några väl valda plagg får det allt bli! :)Trevlig helgmalin: Jamen det är ju det som är så bra, att vi alla önskar lite olika och att dessa önskningar ryms i samma kollektion. Go for the hot dogs! :)

 7. Fungerar inte för mig att kommentera hos dig just nu, märkligt.Men jag tycker att FORTHOPPNINGSVIS bör bli årets ord 2008 ;)//M

 8. Hej,är jag den enda med en annan åsikt…jag läste i deras info att den här säsongen har de satsat mer på 80-talet och det är kanske därför jag inte gillar det. Jag tycker färgerna är hemska, helst den gröna som finns i t.ex. frottéklänning till mamma. Jag kommer att få svårt att hitta något att köpa…tröja med terriertryck i ljusblått-oliv får det nog bli. Till mamma; ingenting :-(

 9. Åh vad mycket fint! Skulle nog kunnat handlat en hel del känns det som, men husvagnstrycket blev en given favorit för vår familj. Och sjaletterna var ju ljuvliga till flickorna…Problemet är bara att få på stora killen (9 år) något av dessa kläder, han dissade helt den gula sköldis-tshirten jag köpte till honom sist :-(

 10. Minks: Det gick ju finfint som det tycks! :)

  Jag håller med dig, låt oss redan nu utnämna Nillas nya ord till årets ord!

  Petra: Du är inte ensam, några av mina kompisar ryser och bojkottar denna säsong helt. Jag gillar som sagt de lite svagare färgerna, så jag glädjer mig mycket då de finns med denna gång. Om klänningen eller tuikan till mamma håller lite blekare färg som på bilden då shoppar jag annars inte. Till Astrid ska jag köpa byxor i froté, hon har ett par redan som hon älskar samt håller på att växa ur. Deras kollektioner har en förmåga att växa med tiden, jag ska avlägga rapport efter partyt imorgon då jag bergis vet hur den ser ut! :)

  Och du, det finns så mycket andra kläder denna vår/sommar som klär en mamma så inte deppa för detta inte! ;)

  Anna: Husvagnstrycket måste jag spana in, känns som jag missat det totalt. Sjaletterna var mycket fina, Astrid gillar dem också.

  Haha, mmm jag kan tänka mig att det är en ålder där sköldisar kanske inte går hem längre. Men kanske en t-shirt med retro kassettband! ;)

 11. Jag hittade definitivt lite guldkorn och eftersom jag är bjuden på visning så lär det nog bli lite shopping av. Jag blev helt sålt på frotté-knickersen, och fastnade också för geleråttorna. Ska bli kul att klämma och känna lite också.

 12. Sussie: Varmt välkommen hit! :) Ja den nya kollektionen är jättefin tycker jag. Jag var på party igår och shoppade lite fina plagg till Astrid.KramIngrid: Geleråttorna är jag också lite sugen på, de skrevs inte upp på listan igår men vem vet. Nytt party, ny order de är mycket söta de råttorna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *