Leverans från Isabella

HjärtansbakIdag dök min beställning från Isabella Smith upp, med blixtens hastighet hade varorna tagit sig från Danmark hem till mig på 3 dagar. Förutom knopparna till skåpet så hade jag beställt ett sett med 4 st hjärtformar för att baka något mumsigt i till Hjärtansdagen (som A kallar den). Formarna är illsöta och mycket praktiska då de både har non-stick och ett spänne i sidan så att de går att öppna för ett perfekt slutresultat. På alla hjärtans dag blir det nog brownies i dessa men man kan även tänka sig små pajer eller som på bilden muffins.På tal om LOVE, så visar de en av de största snyftarna på Tv 3 imorgon kl 21.35. Titanic, åhh så jag gråtit till denna film. Det var flera år sedan jag såg den så det kommer att bli ett kärt återseende. Sniff …Jag har Oprah på i bakgrunden och gäst för dagen är Celine Dion som just svarat på en fråga som även jag grunnat på ett tag.Oprah: Vilket långt hår han har din son, varför? (Ja typ så)Celine: För att hans pappa inte har något, Haha!Trevlig helg!Bild: Eget collage med bilder från isabellasmith.com

signature

13 comments

 1. hej!tack för din inspirerande blogg! kikar in varje dag. jättefina hjärt-formar! har inte riktigt vågat mig på att beställa fr danmark än (fast jag är otroligt frestad, finns sååå mkt fint speciellt hos isabella smith), jag undrar vad ungefär får man betala i frakt?mvh pernilla

 2. Verkligen supersöta formar!! Vad gick portot på ungefär när du beställde från Isabella Smith? Undrar för att jag för ett tag sedan tänkte beställa några greengatehandukar på rea från Nordhjem. Men portot skulle gå till ca 200 kr så jag lade ner det för handdukarna var ju bara hälften så dyra… Är det alltid så dyrt med frakt från danmark? vet du något om det det? (eftersom du verkar beställa från lite varstans i världen menar jag ;-)…)Oj…haha.. och nu såg jag att det var en annan kommentar med samma fråga… ja ja då MÅSTE du väl svara?! ;-)Du har en beroendeframkallande blogg, bara så du vet…//Evelina

 3. Pernilla & Evelina: Tusen tack för era fina kommentarer, jag blir så glad! :)

  Tyvärr är det så att det kostar ca 200 kr i frakt från Danmark. Så för att få ner priset lite så brukar jag locka några av mina vänner att beställa samtidigt som mig. Då de har mycket fint hos Isabella Smith så brukar det inte vara så svårt att övertala dem några gånger per år. Oftast är det 1 gång inför sommaren och så 1 gång inför jul. Detta blev med andra ord en bonus omgång.

  När man beställer saker från Danmark går det oftast på lite mindre än en vecka och det levererar hela vägen hem till dörren.

  Kram

  Christina: Lite extra mysigt till valentin vill man ju ha! :)

  Grattis till nya bloggen och varmt lycka till!

  Kram

 4. Jätte söta formar! Måste återigen tipsa om butiken Koffert på humlegårdsgatan, där säljer de bakformar i form ut av slott,tåg,blommor och mycket mer.. Rätt så dyra, men verkligen annorlunda :)

 5. I appreciate the effort that goes into creating high-quality content, and this post was no exception. The insights and information were top-notch and made for a really engaging read. Keep up the great work!

 6. Thanks for another excellent post. Where else may anyone get that kind of information in such an ideal means of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the search for such info.

 7. อ่านนิยายออนไลน์ได้อย่างง่ายดาย ทุกที่ทุกเวลา มีนิยายให้อ่าน ให้เลือกมากกว่า 100,000 เรื่อง! ทั้งนิยายโรแมนติก นิยายจีนโบราณ นิยายวาย นิยายแปลถูกลิขสิทธิ์

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *