Must see tv

Hemma hos JamieÄntligen är det dax för den nya säsongen av Hemma hos Jamie. Kl 19.25 på söndagar är det som gäller för 13 nya inspirerande avsnitt, och som vanligt visas programmet på Kanal 5. Sweet!Bild: Eget collage med bild på Jamie från BBC.

signature

11 comments

  1. Japp vi kör igång en ny tävling.Denna gången handlar det om Prinsipesan -10.Nu gäller det att var påhittig och komisk.Den person som under dagen kommer med den bästa förklaringentill varför man inte ska banta, vinner helt enkelt.Priset? 1kg Godis!

  2. Prinsipesan: Alltid trevligt med godis!maria: Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstått om det var repriser fram tills nu eller om det var det första avsnittet som gick i söndags. (Tv-tidningarna går isär här) Var det än var så var det väldigt bra! :)

  3. Vi har just uppdaterat tvn och jag har äntligen femman! Första programmet jag såg var Jamie och jag var överlycklig! Gubben fick lägga barnen och jag tog plats i soffan för att kolla tv. Underbart! Sköt om dig! Kram kram!

  4. Linnéa: Jag också, är ju mycket förtjust i Jamie som bekant! :)Charlotta: Grattis till uppdateringen, och vilket tajming med Jamie som första program! :)Ha det fint!Kram

  5. Kodelig: Hehe, det är lite samma här faktiskt. Men jag tänker som så att han tvättat de nooooooga innan, och gegga lite är ju faktiskt kul ibland! :)

  6. Jag har aldrig riktigt fattat grejjen med Jamie, jag finner honom snarare störig än något annat. Sen må han laga mat som verkar helt underbar, men jag koller mycket hellre i hans kokböcker än ser honom på TV.

  7. Ingrid: För mig är grejen att han är så passionerad i allt han gör, det spelar ingen roll om det är en nyodlad tomat eller om det är skolmaten. Det han brinner för, ger han till sina tittare i form av energi. Men sen så är det ju baksidan också som jag bloggat om tidigare, jag tror att han är tämligen sur och snudd på omöjlig att ha att göra med. Men hey, ingen är perfekt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *