Leonardo som Howard

The AviatorIkväll så visas en av mina favoritfilmer på svt1 kl 22. Det är den maffiga The Aviator med Leonardo DiCaprio i huvudrollen som Howard Hughes. Har ni inte sett filmen, så gör det! Den är maffig på alla sätt och vis, inte minst när det kommer till rollistan. Man får tex se Darling Gwen som Jean Harlow.Howard Hughes: I want ten chocolate chip cookies. Medium chips. None too close to the outside.Trevlig Helg!

signature

10 comments

  1. Tackar! Så bra att få filmtips. Hade nog missat denna film annars. Ska bli spännnade. är inne i en filmperiod just nu! Trevlig helg!

  2. Åh takk for tipset! Den skal jeg se, og spela in på min dvd også! Denne filmen har jeg hatt lyst til å se lenge, men aldri fått gjort det :) takk takk og god helg :)

  3. Ja det hade varit trevligt om man hade kunnat hålla sig vaken… Jag somnade sött i soffan kl 22.30 igår *suck*. Fredagar är hopplösa! Jag får hyra den istället ;)

  4. Alla: Ja, visst är den bra! :) Jag var uppe och tittade till slutet vid 00.45 trots att jag har den på DVD, kunde inte sluta titta!Koselig: Så bra att du kunde titta på den dagen efter. Nu är det bara 7 dagar kvar sedan kommer vår inspelningsbara DVD, så då kan jag börja krypa till kojs mycket tidigare. Inget kommer mer att missas! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *