Jorå, nu har jag …

Bloggkoll.comIbland är man snabb som en vessla med att börja använda olika verktyg på webben för att underlätta sitt surfande och bloggläsande, och ibland tar det tid. Jag har försökt att använda de utlänska programmen för att hålla koll på de bloggar jag brukar följa, men de funkade inget vidare för mig alls. Jag lyckades inte ställa in dem så att jag bara fick meddelande om bloggarna utan så fort en stor sajt som tex CNN uppdaterade sin sida (cirkus 100 gånger om dagen) så fick jag meddelande även om detta. När jag la ner så hade jag 17 625 nya inlägg att läsa, varav detta var ca 30 bloggar som var intressanta för mig. Men nu har jag äntligen full koll, jag använder nämligen sedan några veckor tillbaka Bloggkoll.com. Detta funkar lite som telefoner med stora siffror för de äldre, man letar bara reda på de bloggar man känner är intressanta och så trycker man på plustecknet på de bloggar man önskar följa och så var det klart. Easy peasy!Givetvis så rekommenderar jag denna & denna blogg för daglig läsning!

signature

11 comments

  1. Jag använder mig av office outlooks egen rss läsare, det funkar jätte bra! bara att ha epost programmet öppet så ser man dirket när någon uppdaterar.

  2. Jag använder mig av Bloggkoll sen några veckor tillbaka. Måste säga att jag är supernöjd! Underlättar verkligen bloggandet. Tid sparas och man hinner därför besöka fler bloggar. Roligt och inspirerande! Rekommenderas varmt!

  3. Anne: Det låter ju också mycket smidigt, man kanske skulle testa den varianten också. Tack för tipset! :)Isabelle: En till som gillar, så bra! Lätt och bra är det! :)Nina: Absolut, testa detta är hur enkelt och bra som helst! :)fru mju: Det var så lite så! Tack så mycket för dina snälla ord om våra bloggar, det gör oss så glada! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *