Så söt & så fel [på mig]

La kappaDenna kappa i ljuvaste 50-tals modell är galet söt, i alla fall vid första anblicken. När katalogen först kom så var jag bensäker på att det var just i denna kappa jag skulle möta våren, men mer och mer börjar jag inse att jag nog får lov att möta den i något annat mer pssande plagg.Det som talar emot:1. Jag är ganska kort, vilket betyder att den kommer att vara minst knälång på mig.2. Då jag ej heller är trådsmal så kommer jag att se gravid ut i den.3. Kappan är i vävt linne, den kommer med andra ord vara helt hopplös att hålla struken och fin längre än en kvart.4. Om man tittar på närbilden så ser den mer ut som en stor skjorta.5. Det må vara snobberi, men jag tycker att den är lite dyr för att vara postorder.Det som talar för:1. Jag älskar 50-tals looken.2. Modellen är jättesnygg i den.Så med en smula sorg i hjärtat konstaterar jag att denna kappa var ej emnad för mig!Bild: Eget collage med bild från josefssons.se

signature

9 comments

  1. Åh vilken fin kappa! Vill också ha, men ser väldigt gravid ut i de jag provat! :-D Får nöja mig med en snygg trenchcoat med hårt åtdraget bälte i midjan. Kanske finns i babyblått?

  2. Susanna: Det är både för och nackdelar med alla dessa vida modeller, och just denna tycks vara den mindre smickrande stilen av dessa tu! :)En babyblå trench skulle vara bedårande!

  3. Sånt kommer med åldern :-) Det tar många felköp men till sist lär man sig vad man kan ha och inte. Men fortfarande måste man såklart prova!Postorder är jobbigt på så vis…Vilken härlig bild det är ändå! Fin frisyr också.

  4. Nilla: Så sant det tar många felköp, och med tanke på alla jag redan gjort så får jag avstå denna gång … Sniff!Bilden är jättefin och frisyren lika så! :)Att ha det gott: Stackars oss för som sagt den är UNDERBAR! ;)inmood: Galet söt! :)

  5. Och modellen är ju supersöt just för att hon står sådär och trycker in armbågen i sidan, så att hon ser Twiggy-smal ut… med större tuttar och rak i ryggen skulle det inte se lika bedårande ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *