Like candy!

JellyBeanDet var egentligen bara en tidsfråga innan de skåp som nu faktiskt rymmer de porslin vi har skulle komma att vara i fara. JellyBean.se, totalt livsfarlig butik både för min plånboken och skåp. Precis som namnet JellyBean speglar så ser porslinet ut som det sötaste godiset och jag önskar mig en av varje.“JellyBean® är en färgstark glaskollektion för det dukade bordet. Kollektionen utgörs av ca 300 produkter i 13 härliga JellyBeanfärger. Sortimentet består av allt från läckra tallrikar och skålar, till generösa uppläggningsfat och vackra tårtkupor. Kollektionen i glas kompletteras med ett färgsprakande textilprogram, med bland annat kockförkläden och bordsdukar i bomull.  Så sätt lite färg på Din tillvaro och välkommen att botanisera bland färgstark design!” Jag säger som Mae west: För mycket av det goda kan vara underbart! Bild. Eget collage med produktbilder från jellybean.se

signature

11 comments

 1. Vilket härligt collage! Man får ju nästan vårkänslor! Min favorit är etagefatet (skrev faktiskt lite om det häromdagen). Jag vill ha ett vitt. Känner mig lite tråkig när jag ser alla fina färger, men ändå… :)

 2. Vilka härliga godis färger. Skulle gärna ha en uppsättning porslin i vitt, pastellrosa och orange :-) Jag har en fråga angående Husvagnen från Rusta som du skrev om för några dagar sedan, den är toksöt och skulle passa min dotter perfekt. Vet du vad den kommer att kosta? Visst är det för barn? hihi, man vet aldrig med Rusta, kan likväl vara en förklädd radio eller liknande. Har lusläst på rustas hemsida men hittar den ej där.

 3. Annika: Jo dessa färger är vår redan i januari! :) När det kommer till alla fina färger så önskar jag mig de i starka färger men om det skulle bli köp av så skulle det förmodligen bli av de neutralare slaget, då det är mer praktiskt. Lite synd …..

  Stämmningsfullt: Fin fina ting! :) Jo det är ju det där med att våga köpa färgglada saker, en och annan sak är helt ok men allt i färgglatt skulle jag inte våga. Men tänk så läckert det skulle vara! :)

  Vicke: God fortsättning! :)

  tindra som jag: Låter ljuvligt det! :)

  Ang den lilla husvagnen från Rusta så tror jag att den är för fåglar att bo i, en fågelholk med andra ord. Men om den inte har några vassa kanter och dyl så funkar den ju bra även till lek också antar jag. Priset kommer att vara ca 98 kr och finnas i butik i februari.

 4. Ja visst är de underbara :). Vi fick det rosa kakfaten i tre våningar i bröllopspresent, och faktiskt har vi det framme i köket som färgklick. I lööööve it och har gjort det från första gången jag såg det. Skall komplettera med tårfatet som bara är så fint med.

 5. Mimmi: Ljuvliga är de allihop! :) Åhh, jag kan tänka mig att det blir en fin detalj i köket. Jag måste bli lite mer modig när det kommer till färger, det är en sak som är säker. Tårtfatet har jag sneglat år många gånger nu, det rosa så fiiiiiint! :)

 6. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *