Ack så gott!

Chokladcheesecake i glasJag har ju inte tipsat om denna goda (urgoda) dessert som vi testade förra helgen. Men även om den är urgod som sagt så får man se upp lite här, den är mäktig precis som det mesta i mousse-väg men om man låter bli att servera den efter tex, potatisgratäng så kommer den säkerligen linka ner finfint! Receptet hittade jag i Arlas nya receptfolder Vinterns kalas på sidan 10, på samma sida finns även ett recept på hemlagad chokladkola som ska testas lite närmare jul. Här kan ni ladda hem foldern!Vi serverade vår cheesecake i cocktailglas och testade vaianten med lite apelsinskal med i. En mycket festlig dessert som går snabbt att göra nu inför julens alla mysiga middagar med familj och vänner. Try it!Bild: Eget collage med bild från Arla.

signature

11 comments

  1. Alla: Det är riktigt mumsigt som sagt, vi kör nog en repris här redan i helgen! :)Abbes pappa: Jag försökte kommentera på din blogg, men den ville inte veta av sånt tjafs inte! ;) I alla fall så tackar jag så mycket för äran och klurar lite på svaret! :)

  2. Abbes pappa: Hejsan! Nix, det funkar inte nu heller. Men jag brukar ha problem att kommentera när det är en speciell sida a´la blogger. Funkar typ aldrig så det behöver inte vara din kommentering som det är fel på alls. Jag fortsätter att testa lite nu och då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *