Man ska inte skvallra …

Våren 2008… men ibland blir man så glad att man bara måste dela med sig. Denna höst och vinter har inte riktigt varit min tid, den har bjudit på mycket mörka färger och ting samt ugglor i massor något som inte fallit mig på läppen alls. Nu ser det ut att vända, min tid kommer så fort vi passerar nyår så ser det ljusare ut. Efter att ha plöjt igenom en hög pressbilder så är jag riktigt upprymd till och med! Man ska inte svallra som sagt, det försöker jag lära Astrid. Men vi går en fin vår till mötes den saken är klar! Det illsöta lilla förklädet “Pollen” kommer att finnas i Åhléns butiker med start vecka 1.Bild: Eget collage med pressbild från Åhléns.

signature

11 comments

  1. Wow! Ska man våga hoppas på att det där kommer som vaxduk? Eller metervara om det är bomull? Supersött, verkligen.

  2. Jag tackar för tipset, och så vill jag passa på att gratulera en liten tjej på födelsedagen och namnsdagen i efterskott!

  3. Åh, vilket fint förkläde! Hoppas som någon redan skrivit att det kommer som vaxduk också.. Och att det dyker upp något lika illsött till en liten Olle också ;o).. Jag hör iofs till uggle-freaken, men de finns ju redan överallt..

  4. Jättefint förkläde! Jag som var på modemässan i Köpenhamn i augusti för att kolla in vårens mode kan också skvallra att det kommer otroligt mer av denna vara; all-over prints är här för att stanna.Jag kommer dock inte att ha några all-over prints på min Linda Lej kollektion, så jag kommer väl vara lite motströms här…;-)

  5. Sofia: Jamen det vore ju toppen om de skulle visa sig om ett tag att trycket skulle finnas även som vaxduk. Det är nog lite åt vaxdukshållet om jag förstått det hela rätt.Att ha det gott: Jag har inte hittat några storlekar på föklädet, men jag hoppas hoppas att man kan knöla ner en 5 – åring i det! :)Lind M: :)LoX: Tack så mycket snälla Loxen!Tove: Jag såg inget igår som var direkt till kille, men det kommer nog det med får vi hoppas. Annars kanske Olle skulle uppskatta de fina blommorna han med! :)Linnéa: Ja helt plötsligt mitt i alla adventskänningar så kom det en liten pust vår! :)Linda Lej: Ja visst var det fint! Roligt att höra att det kommer mer, det piggar upp! :)Det låter bra det, vi behöver några som simmar motsröms också!Nilla: :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *