Torsdag 29 november [status]

Skulle vara nu: I stockholm och äta fin frukostbuffé och njutit av vackra julgranar.Gör: Äter pepparkakor som jag sköljer ner med mjölk och chattar med Weronica.Anledning: Logistiska problem, någon måste vara kvar i stan och chefa över eventuell akuthämtning på dagis.Eventuell disk: Ja.Tvätt att tvätta: Ja.Snö att skotta: Ja.Gör idag: Jobbar.Dagens loopade låt: Hey there Delilah.Gör i eftermiddag: Går på föräldrarmöte.Dagens ta tag i: Planera inför lördagens barnkalas.Dagens djupa suck: Att jag sitter hemma i fåtöljen …Dagens ljuva puss: När Astrid ropar över hela dagisgården: JAG ÄLSKAR DIG MAMMA, STAY COOL DUDE!

signature

17 comments

  1. så typiskt, frukostbuffé och julgranar lät ju annars som en toppenkombination! hoppas du slipper akuthämta…

  2. fru a: Typing! Jag tror att det hade varit ett mycket trevligt sätt att inleda dagen på, men men vad är väl en bal på slottet! ;)

  3. En mammas vardag – bör alltid vara tillgänglig! I fredags blev min son pååkt nedanför pulkabacken utanför skolan. Han blev lite skärrad och det gjorde ju ont förstås. Så fröken ringde till mig. Min mobil var urladdad och laddaren var spårlöst försvunnen- men jag skulle ju “bara” ner på stan och äta lunch med min man en timme. Han hade ju sin mobil med sig – laddad, dessutom :) Nå, när jag kom till skolan träffade jag en mycket sur fröken som undrade varför jag inte hade gått att få tag på. Jag talade om hur det låg till och frågade om de hade ringt min man. Fick till svar; – Han jobbar ju på banken, honom ville vi inte störa! Ja, vad säger man! Så är det med jämlikheten november 2007 i Umeå. Ska man skratta eller gråta? Ska tillägga att det inte var något fel på sonen – när jag skulle hämta honom låg han i en snöhög och busbrottades med sina kompisar!

  4. Måste bara flika in att här jobbar vi båda föräldrarna 8 mil bort… händer det något tar det minst 1 timme innan vi kan vara hemma beroende på hur tågen går!! Sånt är livet!Astrid måste vara coolaste 5 åringen i Sverige, hur lär hon sig alla saker? Stay cool dude?? Kan inte ens min 9 åring säga!!//M

  5. Linnéa: Ibland får hon till det som sagt! :)Annika: Jo visst är det en mammas vardag minsann! Jag blir så arg att jag kokar när jag hör sånt här, varför ringer de inte till pappan? Jag är helt övertygad om att vi kvinnor har minst lika viktiga jobb och helst inte heller skulle vilja bli störd. Men när det kommer till sina barn så VILL man bli störd, inget är viktigare än dem! Får man inte tag på den ena föräldern så ringer man den andra så är det bara! Så skönt att sonen var ok, det är det viktigaste! :)Vi har haft en himla tur med vårat dagis inser jag för de har alltid ringt maken först! :)Minks: Det är många barn som har föräldrar som pendlar och det funkar ju finemang allt som oftast. Jag tog beslutet att stanna hemma då det inte fanns någon som kunde hämta Astrid på mindre än 2 timmar om jag inte stannade hemma, jag ska dock tillägga att detta är ytterst sällsynt. Det blir förhoppninsvis fler tillfällen för mingel! :)Astrid har en ganska så cool mamma som hon brås på! :)Nilla: Den går på repeat i min dator hela långa dagen lång, jag älskar den låten! :)

  6. Jag menade absolut inte att hacka :) såklart att det är stor skillnad om du är i Sthlm… jag håller tummarna benhårt att det snart blir mingel för dig också!!såklart… cool MAMA ;)//M

  7. Nilla: Ja den har lite tid på nacken denna låt, men det kan inte hjälpas det denna och Snowparol vill liksom icke släppa taget om mig! Romantik, absolut! :)

  8. Malin S: Var de får saker och ting ifrån undrar man nånga gånger, denna gång kanske jag undrade lite mer än vanligt dock. Japp kidden ropade Stay cool dude! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *