Julens alla smaker

Leilas julTill våren kommer Leilas nya bakbok A pice of cake, men i väntan på den så får vi snart njuta den nya serien Leilas Jul som börjar på tv4 +  nu på onsdag kl 21. Det är få som är så inspirerande som Leila, allt hon gör ser så lätt ut och miljöerna är sagolikt vackra. Efter senaste serien så var jag varje onsdag vid 21.30 tiden helt bergsäker på att även jag kunde baka, denna illusion visade sig sällan eller aldrig vara sann när det var dax för bakning på söndageftermiddag men det är inte det viktiga det viktiga är att man inspirerats att försöka. Jag är ju inte direkt ensam om att vara ett Leila-fan, i en tidning så fick Leila frågan om var för just hennes program blivit så populära?– Jag jobbar med helheten, det handlar inte bara om mat, utan även om miljö och scenografi. De har uppskattats otroligt och jag blir mejlbombad med frågor om var grejorna, kläderna och musiken kommer ifrån. Tittarna undrar till och med vart jag klipper mig.  (Läs hela artikeln här)För några veckor sedan var det en artikel med tillhörande bildspel i SvD om Leila inför den nya serien, 5 vackra bilder lika många som det är program i serien. På tre av dessa bilder har hon på sig de ljuvligaste Hunter Wellies Bootsen. Jag hade lyckas glömma bort dem för en sekund, men attans så snygga de är!I första programmet så gör Leila en mjuk pepparkaka med lingongrädde men det blir även minttryfflar och en smakrik cognacsost samt att hon bakar Ullas knäckebröd. Puh!Bild: Eget collage med originalbilder från SvD, fotograf Magnus Neideman.

signature

7 comments

 1. Jag bokar väldigt sällan in några tv-program i min almanacka, ser väldigt sällan på tv övehuvudtaget…men så fort jag såg att Leilas program skulle komma så skrev jag in det i kalendern, får bara inte missas.

 2. Minks: Ja och HUR kunde JAG missa att det var samtidigt? Hmm, antar att Leilas program går i några repriser samt att de nog kommer att ligga uppe på Anytime tämligen fort. Jösses sicken krock! :)

 3. Og vi har ikke tv 4 her i Norge, i allefall ikke her… men vanlig tv4. Kan de ikke vise henne der også da?? Jeg bruker jo bli så glad når hun er kock på morgon-tv, hon er jo så glaaaaad:)

 4. Koselig: Så trist, men du kanske kan använda TV4 Anytime? Då kan du se serien när du vill. Lelila på morgon-tv det är guld det! :)

 5. I have noticed you don’t monetize daysweekends.com, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website
  (they approve all sites), for more details simply search
  in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *