H&M + Marimekko = Sant

H&M + Marimekko H&M inleder ytterliggare ett spännande sammarbete, denna gång är det textil- och klädföretaget Marimekko som gäller:Vårt designteam har länge beundrat Marimekkos livfulla mönster och färger. När våra designers kom på idén att skapa en kollektion med Marimekko-tryck kändes det helt naturligt och rätt i tiden. Sommarkollektionen 2008 kommer att vara glad och fräsch som en vitamininjektion”, berättar H&M:s designchef Margareta van den Bosch.Kollektionen kommer att innehålla ca 50 produkter, och börjar säljas i butik i april nästa år. Mönstren i kollektionen är Marimekkos mest populära mönster från 1950-, 1960- och 1970-talet:Kollektionen som har en grafisk helhetslook kommer att bestå av lätta sommarfavoriter som vida 70-talsklänningar, tunikor, kjolar och shorts för dam. På herrsidan finns klassiska sommarskjortor och shorts. Det blir också en del plagg för barn och matchande accessoarer till kollektionen.Det ska sannerligen bli spännande att ta del av resultatet av detta sammarbete!Bild: Pressbild H&M, info perssmedelande H&M.

signature

9 comments

  1. Minks: Mycket spännande må jag säga!

    Jag är egentligen inte någon Marimekko-tjej alls men att vissa saker är mycket fina det tycker även jag så klart. Men det är ett intressant sammarbete, lite oväntat och vågat så det ska bli spännande att se hur det ter sig i april! :)

  2. Hur spännande som helst – längtar! O mycket oväntat som sagt. Tack Helena för en underbar energikick i vardagen som din blogg sannerligen är!

  3. Otiliamaria: Jamen visst var det en oväntad kombo! :)Nej Tack ska du ha för dina snälla ord, de satte guldkant på min dag! :)

  4. Nilla, Koselig & Malin s: Ja det är något färglatt att se fram emot nu när det är som tristast ute. Jag håller med dig Malin, detta är nog det första sammarbete som fick mig att hissa intresseflaggan, mest för att det var så oväntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *