Filmfavoriter (igen)

3 x Rachel MacadamsI veckan har det blivit film och te på kvällen och igår när jag slog mig ner för att åter gråta till The Notebook så började jag ana ett tema för veckan. Med i alla 3 var illsöta Rachel Mcadams. Hon är nog egentligen en av mina favorit skådespelerskor men inte lika uppenbar favorit som tex Julianne Moore. Om ni inte sett dessa filmer så kan jag varmt rekommendera dem, har ni sett dem så se dem igen en höstkulen dag med en kopp te och nybakta scones. Det tar t om fokus från trista tandläkarbesök! De är inte nya och ligger inte på någon topplista, men de är naggande goda:The NotebookDen underbara men ack så sorgliga filmen om Allie Hamilton och Noah Calhoun. Jag har sett den massor av gånger och jag gråter lika mycket varje gång. Ryan & Rachel fann även de kärleken under inspelningen av filmen, förhållandet är dock över nu men klippet från MTV Music Awards är fortfarande ett av mina favoriter.The Family StoneBara bra skådespelare gör denna annars rätt så tunna story till en riktigt feelgood film. Sarah Jessicas eviga harklande är ljuvligt underhållande.The Wedding CrashersTvå kompisar som på helgerna plankar in på olika bröllop, de antar olika karaktärer och har en strikt lagbok. Isa Fisher är obetalbar i denna film. Jag småler lite bara vid blotta tanken ….Här finns massor av romantiska möten på film!Bild: Eget collage med bilder från rachelmcadams.org

signature

4 comments

  1. Notebook har jag inte sett men de andra två har jag haft förmånen att kika på. Wedding crashers är en av de få filmer som jag faktiskt sett flera gånger. Den är verkligen kul och mysig. Kanske ska kolla in Notebook trots att den säkert kommer få mig att lipa. Har snyftat tillräckligt idag (sett två avsnitt av Grey’s säsong 4 :)

  2. Malin S: Åhh då har du något att se fram emot, den är så bra! Ja det kan nog vara bra att torka torarna från Grey´s först. Ja men visst är det lite snyftigt där borta i Seattle just nu, ingen får som de vill känns det som. Men det är ju liksom då som serien är bäst! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *