Njut av stunden

Kopp med fat av Jonas BohlinFör ett litet tag sedan så läste jag om dessa nya muggar med fat som är formgivna av Jonas Bohlin för Rörstrand, jag har tidigare bloggat om mitt begär när det kommer till glas och porslin men att jag nu ska försöka låta bli att köpa nya gobitar. Främst för att just nu så får alla koppar, glas, tallrikar, skålar mm faktiskt plats i skåpen. Men efter att ha läst om dessa nya koppar som bland annat säljs hos Inreda.com så är all bets off:”Rörstrand fortsätter det framgångsrika samarbetet med välkända formgivare. Bakom en av höstens nyheter från Rörstrand står Jonas Bohlin. En spännande bricka med mjuka och runda former har kombinerats med en mugg, allt tillverkat i porslin.- Dekoren förmedlar en känsla av att vara handmålad, det kändes viktigt för mig, berättar Jonas Bohlin. Inspirationen till färgerna fick jag av årstiderna, av gräs, regn och snö.Njut av Stunden ska föra tankarna till alla de där guldstunderna som finns i vardagen, men som inte alltid hinns med. Det handlar om att ta vara på tiden, att njuta av livet och få tid för egna reflektioner.- Alla talar om hur viktigt det är att leva i nuet och då gäller det att också ta vara på de korta, ibland lite vardagligare stunderna, säger Johan Linde, Brand Manager på Rörstrand.Muggen finns med randdekor i tre olika färgskalor, grönt, blått och antracit. För att riktigt kunna njuta av stunden finns det gott om plats på brickan för till exempel en croissant, grov fralla eller varför inte några italienska skorpor.”Jag önskar mig en med grå-raddekor, ur denna mugg skulle jag dricka mitt kvällste och på fatet/brickan skulle jag placera två stycken italienska skorpor och njuta av stunden!Psst! missa inte Rörstands sammarbete med Carte d`Or där du kan tävla samt vid köp av glass få rabatt på Hannamuggarna.Bild: Eget collage med bild från Inreda.com.

signature

10 comments

 1. Så nu har jag tävlat! Jag är ju redan lycklig innehavare av Hanna, röda blå o gröna :) man kanske skulle köpa in sig på övriga färger oxå nu när det är bra pris!!//M

 2. Verkligen jättesnygga. kan se dig framför mig med goda skorpor å en rykande kopp i favoritfåtöljen. Den här skulle du ta med som tips i stora och små för nyblivna föräldrar perfekt att ha i ena handen när manhar en bebis på den andra armen… jag balanserar en assiett ovan favoritkoppen i dagsläget men det ska nu bli ändring på det.TACK för tipset å trevlig helg!

 3. Jonas Bohlin gör så fina saker. Han är lite av en husfavorit faktiskt. Vi har bestick som han formgivit för Klong som du säkert sett. Om inte annat måste du kolla in dem. Salvia heter de.Det är ju inte utan att de här kopparna skapar ett visst habegär också…

 4. Minks: Så trevligt, hoppas att du vinner! :) Jag har inte en endaste Hanna så det kanske är läge att slå till på lite glass och nya muggar. Jättefina är det!

  Det var en högst ofrivillig bloggledighet, även om jag på lördagskvällen var ganska nöjd med att datorn var off. Inget internet på 3 dagar, det är frossa det! ;)

  Att ha det gott: Me Too! :) Jag ska spana in tävlingen.

  Ampa: Åhh har den lilla kommit nu, stort grattis till hela familjen! :)
  Det låter som en Rörstrand mugg med bricka inte vore så tokig julklapp till dig heller med andra ord. Jag ska tipsa stora & små om de fina muggarna.

  En trevlig start på veckan får jag önska dig tillbaka!

  Kram

  Abbes pappa: Ja han är duktig Jonas B. Besticken och då framförallt salladsbesticken står på önskelistan här hemma. Så enkla och så snygga, precis som det ska vara.

  Muggarna är nog mina höstfavoriter! :)

  Jessika: Så sant! :)

  Petra: Japp nu har jag läst den! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *