Eniga!

BlandareNär vi flyttade in i det lilla radhuset så köpte jag en ny blandare till köket. Jag köpte den finaste jag kunde hitta, det var 2 greppsblandaren Edsvik från Ikea*. Jag tyckte den var så fint med texten hot och cold för det hade jag sett i ett kök från någon Fransk lantby i en inredningstidning. Vad Johan tyckte om denna 2 greppsblandare ska vi låta vara osagt, men så pass mycket kan avslöjas som att den fortfarande ligger nerpackad i sin kartong.Vi har sedan dess försökt enas om en blandare till köket, men vi har inte lyckats. Johan vill ha en cool och jag vill ha en lantlig. Eftersom vi enats om att ha en porslinsho, ja enats är kanske att ta i lite Johan insåg helt sonika att det skulle vara lugnast att låta mig få min vilja igenom i denna fråga. Blandren vägrar han dock ge upp eftersom det är han som i huvudsak sköter disken. Lösningen blev Elverdam som har egenskaper som vi båda gillar. Jag gillar att den har fina detaljer som passar fint tillsammans med mitt val av ho och Johan gillar att det är en engreppsblandare samt att den har en utdradbar pip för sköljning av disk. Alla glada med andra ord. Blandaren Edsvik kommer att ligga kvar i sin kartong en liten stund till, men ska sedan tjänstgöra i badrummet på övervåningen som i huvudsak kommer att bli Astrids.* Jo jag vet att det finns fler butiker att spana på än Ikea, men jag gillar ju Ikea så oftast byggs min önskelista på deras sortiment.Bild: Eget collage med bild från Ikea.

signature

8 comments

  1. Jag skulle så gärna vilja ha recept på Oreos pizza men kan inte hitta något. Du råkar inte ha ett sånt recept liggandes där hemma någonstans?

  2. Den där ville jag titta på sist jag var på Ikea, men personalen hade inte ens sett den?? Så Barkarby har den inte än så länge.. Men den ser då jättefin ut på bild!

  3. Åh! Hoppas den är bra, vi ska ha en likadan. Bytte kök för snart ett år sedan men hittade inte blandaren med stort B så vi köpte en bara för att ha en tills den skulle dyka upp och så såg vi den förra veckan som nyhet så den ska införskaffas! Du får rapportera vidare hur det fungerar med slangen, just den biten är sambon lite skeptisk till, alltså inte funktionen utan hur den fungerar på en IKEA-blandare… Tror den blir skitsnygg i en porslinsho! Jättefin blogg i alla fall, alltid lika trevligt att titta in./Linda

  4. Vilken fin blogg jag snubblade in på! Jättefin blandare.Såg att du besökt Uthuset, den butiken gillar jag också! Ska dit i veckan tror jag. /Anette

  5. Elizabet: Ja jag tror att denna kan bli riktigt fin, så sant hon som söker hon ska finna! :)Att ha det gott: Ok, det låter som om en viss tidning är på G. Jag ska spana inne hos dig!;)Minks: Two of my favorite things! :)Pia: Jag har bara ett amerikanskt, men du får i alla fall ett hum om hur man gör: http://www.cyber-kitchen.com/ubbs/archive/PIZZA/Oreo_Pizza.html. Ska nog se ut som denna när den är klar: http://www.right-thinking.com/images/uploads/promo_oreo_v2.jpg. Låter och ser mycket mumsigt ut. Lycka till!Anna: Har de inte sett den i Barkaby så finns den garanterat inte på varuhuset i Valbo än heller. Vi ska dock inte sätta igång med köket förens efter jul så jag hoppas att den är på plats då. På bilden ser den jättefin ut som sagt, nu hoppas jag bara på att den är lika fin IRL! :)Linda: Ni hinner nog få den på plats innan oss, vi ska ta tag i köket efter jul när det andra förhoppningsvis är klart. Jo man är ju lite orolig att den inte ska fungera som den ska, men jag hoppas på det bästa! :)Tack så mycket, roligt att du kikar in!Anette: Tack så mycket, så roligt att du hittade hit! :) Ja precis, vi besökte det ljuvliga Uthuset inte mindre än 2 gånger denna helg faktiskt. Jag är kär i den butiken, så mysig och Helena är så trevlig. Jag ska kika in hos dig när det är lite lugnare här hemma ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *