Dagens Favorit!

Zara HomeÄntligen så var det dax att få rota igenom sortimentet hos Zara Home, om än endast på webben. Att det är just på webben är jag lite extra glad över idag då ett butiksbesök inte skulle gå så bra då jag har en febrig liten tjej hemma. Hur som haver har jag endast sett delar av sortimentet än då sidan nu på förmiddagen fortfarande är lite buggig, men det jag sett är väl värd väntan. Speciellt Zara Home Kids! Varmt välkommen till Sverige Zara!Bild: Eget collage med bild från Zara Home.

signature

4 comments

  1. Minks: Haha, du är rolig du! ;) Jag tyckte att sidan var seg tidigare, men nu var det riktigt illa. Nå väl, något att se fram emot.

  2. Linnéa: Jag har tagit mig en rejäl Zara omgång nu, jag gillar många av detaljerna och så gillar jag att det finns olika stilar samt prisklasser. Men även om det har ett ganska stort utbut så känns det lite tunnt, kanske väntar vi på julen a´la Zara! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *