Lördagens utflykt

Uthuset i GävleIdag har vi varit barnlediga då Astrid myst med mormor och morfar. Min tanke igår kväll när jag gick och la mig var att ingen klocka skulle ställas, här skulle sovas länge. Jag skulle vakna upp utsövd och pigg som en gasäll, detta visade sig dock inte funka alls! Att sova så där toklänge är för de utan barn det, jag vaknade upp och var som en mullvad i flera timmar. Lägg till en riktigt dålig hårdag och lite sur på humöret som Astrid brukar säga. Detta till tros så gav vi oss iväg på en liten utflykt till Helena Skarps gårdsbutik Uthuset i Bomhus. Detta visade sig vara en mycket lyckat idé. Den lilla butiken var en lisa för själen. Vit inredning, tända ljus, vackra ting, lite shopping* och trevliga samtal med Helena och hennes mamma visade sig vara precis vad jag behövde för att piggna till. Har ni vägarna förbi så tycker jag absolut att ni ska kika in. Jag kommer garanterat att återvända!* Jag får återkomma till vad jag köpte då hallen blir klar här hemma. Snart hoppas jag …Bild: Privat.

signature

3 comments

  1. Linnéa: Humöret blev finemang efter besöket, och idag så sov jag inte lika länge så det har hållt i sig tack och lov. Jo då jag hittade lite fina saker att pryda hallen med! :)Birgitta: Det är en riktig oas detta, även om du inte bor nära Uthuset så finns det liknade ställen lite runt om i landet. Håll utkik bland bloggarna så hittar du nog också en oas nära dig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *